Zitten we straks aan de Temptation Island 0.0?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nadat RTL4-programmabaas Peter van der Vorst na alle ophef over De Villa alle reality tv opschortte, is vandaag bekend geworden dat Temptation Island zijn terugkeer maakt naar de bekende beeldbuis. Het programma is volgens Van der Vorst als vanouds, maar wel in een ‘veilige omgeving’. Een ‘veilige omgeving’. Hoe zal die er dan wel niet uit gaan zien?

Eerlijk is eerlijk, wanneer we het over een ‘veilige en respectvolle’ omgeving hebben, is Temptation Island nu niet bepaald het eerste wat er in je opkomt. Sterker nog, het programma lijkt eerder in de top 3 van het anti-veilige-omgeving-lijstje te staan. Alcohol(mis)gebruik, ienie mini bikini’s en hete bedsessies. Drie begrippen die nu niet bepaald onder de kernwaarden van een kuis leven vallen natuurlijk. Jezelf afvragen hoe RTL in godsnaam van plan is om Temptation Island door te laten gaan in een ‘veilige omgeving’ lijkt dan ook niet meer dan vanzelfsprekend.

Iedereen is de ‘bob’

En ja, dat denkwerk brengt natuurlijk de nodige ‘verwachte veranderingen’ met zich mee. Te beginnen bij het ‘alcoholgebruik’. Iets wat volgens vele ‘kenners’ dé aanstichter van alle ellende zou zijn. Nu zullen velen van ons dit kunnen beamen, maar dan nog. Het heeft ons tenslotte ook nog weerhouden van het ‘jezelf opnieuw naar de klote helpen’. Alcohol verbannen omdat het ‘slechte dingen ten gevolge heeft’ is hetzelfde als preventief geheel China opdoeken, omdat het de haard van het Coronavirus is: een tikkie overtrokken.

Vaarwel ienie mini bikini’s

Wat issue nummer twee betreft, de ienie mini bikini’s, wordt er natuurlijk verwacht dat RTL hier ook vast een ‘oplossing’ voor bedacht heeft. Want ja, voor 89% ontblote vrouwen zijn natuurlijk te ‘uitdagend’ en al helemaal niet kuis. Bikini’s zullen dan wel in de ban gedaan worden. In plaats daarvan mogen de deelnemers alleen nog maar duikpakken, coltruien en oma-onderbroeken aan. Een zeer trieste mogelijkheid als je het mannelijk – en deels vrouwelijk – Nederland vraagt. Ja op die 189 mensen na dan, die wel lekker op de oma-onderbroeken gaan en wiens maandelijkse zoekresultaten het woord ‘Granny P**n’ bevatten.

Sekscontracten

Dan is daar ten slotte nog het ‘seksprobleem’. Wat dit puntje van kritiek betreft zal er ook wel een einde komen aan de stomend hete bedsessies (voor zover die er dan al waren). Want ja, in een ‘veilige omgeving’ is het natuurlijk wel van wereldbelang dat er eerst een contract ter confirmatie van de wederzijdse toestemming getekend wordt. Petertje wil tenslotte geen ‘De Villa’-incidentjes meer onder zijn heerschappij.

Kijkt er überhaupt nog iemand?

Na het besef dat de bovenstaande mogelijkheden zomaar eens meer zouden kunnen zijn dan een ‘doemscenario’, rest ons de bovenstaande vraag. Want ja, eerlijk is eerlijk: de meesten van ons kijken dit programma voor de uit de hand gelopen ‘slippertjes’ van de kandidaten. Voor nu is er slechts een ding zeker: na de eerste aflevering op woensdag 26 februari hebben we ons antwoord.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Temptation Island (@temptationisland) op

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!

Gerelateerde berichten