Zitten we straks aan de Temptation Island 0.0?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nadat RTL4-programmabaas Peter van der Vorst na alle ophef over De Villa alle reality tv opschortte, is vandaag bekend geworden dat Temptation Island zijn terugkeer maakt naar de bekende beeldbuis. Het programma is volgens Van der Vorst als vanouds, maar wel in een ‘veilige omgeving’. Een ‘veilige omgeving’. Hoe zal die er dan wel niet uit gaan zien?

Eerlijk is eerlijk, wanneer we het over een ‘veilige en respectvolle’ omgeving hebben, is Temptation Island nu niet bepaald het eerste wat er in je opkomt. Sterker nog, het programma lijkt eerder in de top 3 van het anti-veilige-omgeving-lijstje te staan. Alcohol(mis)gebruik, ienie mini bikini’s en hete bedsessies. Drie begrippen die nu niet bepaald onder de kernwaarden van een kuis leven vallen natuurlijk. Jezelf afvragen hoe RTL in godsnaam van plan is om Temptation Island door te laten gaan in een ‘veilige omgeving’ lijkt dan ook niet meer dan vanzelfsprekend.

Iedereen is de ‘bob’

En ja, dat denkwerk brengt natuurlijk de nodige ‘verwachte veranderingen’ met zich mee. Te beginnen bij het ‘alcoholgebruik’. Iets wat volgens vele ‘kenners’ dé aanstichter van alle ellende zou zijn. Nu zullen velen van ons dit kunnen beamen, maar dan nog. Het heeft ons tenslotte ook nog weerhouden van het ‘jezelf opnieuw naar de klote helpen’. Alcohol verbannen omdat het ‘slechte dingen ten gevolge heeft’ is hetzelfde als preventief geheel China opdoeken, omdat het de haard van het Coronavirus is: een tikkie overtrokken.

Vaarwel ienie mini bikini’s

Wat issue nummer twee betreft, de ienie mini bikini’s, wordt er natuurlijk verwacht dat RTL hier ook vast een ‘oplossing’ voor bedacht heeft. Want ja, voor 89% ontblote vrouwen zijn natuurlijk te ‘uitdagend’ en al helemaal niet kuis. Bikini’s zullen dan wel in de ban gedaan worden. In plaats daarvan mogen de deelnemers alleen nog maar duikpakken, coltruien en oma-onderbroeken aan. Een zeer trieste mogelijkheid als je het mannelijk – en deels vrouwelijk – Nederland vraagt. Ja op die 189 mensen na dan, die wel lekker op de oma-onderbroeken gaan en wiens maandelijkse zoekresultaten het woord ‘Granny ’ bevatten.

Sekscontracten

Dan is daar ten slotte nog het ‘seksprobleem’. Wat dit puntje van kritiek betreft zal er ook wel een einde komen aan de stomend hete bedsessies (voor zover die er dan al waren). Want ja, in een ‘veilige omgeving’ is het natuurlijk wel van wereldbelang dat er eerst een contract ter confirmatie van de wederzijdse toestemming getekend wordt. Petertje wil tenslotte geen ‘De Villa’-incidentjes meer onder zijn heerschappij.

Kijkt er überhaupt nog iemand?

Na het besef dat de bovenstaande mogelijkheden zomaar eens meer zouden kunnen zijn dan een ‘doemscenario’, rest ons de bovenstaande vraag. Want ja, eerlijk is eerlijk: de meesten van ons kijken dit programma voor de uit de hand gelopen ‘slippertjes’ van de kandidaten. Voor nu is er slechts een ding zeker: na de eerste aflevering op woensdag 26 februari hebben we ons antwoord.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!