Zit Nienke Plas in Masked Singer kostuum?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Nienke Plas Masked Singer

Het is vrijdag! Dat betekent bijna tijd voor bier, en bijna weer tijd voor een nieuwe aflevering van the Masked Singer. We horen je al denken, je wil die vrijdagavond niet voor de buis besteden. Maar het kan niet elke week feest zijn. Zit je dus alleen vanavond, geef dit RTL-programma eens ’n kans. Het is een soort ‘Wie is Het?’, maar dan met zingende BN’ers in dierenkostuums. Laat het speculeren beginnen!

Nienke Plas is de sprinkhaan

Een anonieme BN’er komt op, volledig verscholen achter een overdreven mooi gemaakt dierenkostuum. Aan hun zangstem moet je kunnen herkennen wie het is. Dat is in veel gevallen nog knap lastig! Maar van deze dame weten we honderd procent zeker dat ze meedoet! Het kán gewoon niet anders dan dat Nienke Plas de ‘sprinkhaan’ is. We werden vorig jaar tijdens Expeditie Robinson fan van Nienke, die bekend is als Youtuber en presentatrice. Ze is grappig, mooi, en kan nog zingen ook! Toen die sprinkhaan haar scheur opentrok wisten we het eigenlijk meteen, ook qua mimiek. Maar de rest van de deelnemers… schiet ons maar lek!

Edsilia? Josje?

Vorige week werd Catherine Keyl vrij simpel ontmaskerd door de kijker, maar de rest blijft nog steeds een geinig raadsel. Gaan we tijdens de aflevering van vanavond weer meer van ‘de eenhoorn’ (volgens velen Josje Huisman) en ‘de robot’ (Edsilia Rombley?) horen?

Nienke mogen ze wat ons betreft ontmaskeren. We zien haar véél liever écht op het podium dan in zo’n insectenpakje! Nog niet zo bekend met hoe de ‘echte’ Nienke eruit ziet? Check de foto’s hieronder!

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!