Zit Nienke Plas in Masked Singer kostuum?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Nienke Plas Masked Singer

Het is vrijdag! Dat betekent bijna tijd voor bier, en bijna weer tijd voor een nieuwe aflevering van the Masked Singer. We horen je al denken, je wil die vrijdagavond niet voor de buis besteden. Maar het kan niet elke week feest zijn. Zit je dus alleen vanavond, geef dit RTL-programma eens ’n kans. Het is een soort ‘Wie is Het?’, maar dan met zingende BN’ers in dierenkostuums. Laat het speculeren beginnen!

Nienke Plas is de sprinkhaan

Een anonieme BN’er komt op, volledig verscholen achter een overdreven mooi gemaakt dierenkostuum. Aan hun zangstem moet je kunnen herkennen wie het is. Dat is in veel gevallen nog knap lastig! Maar van deze dame weten we honderd procent zeker dat ze meedoet! Het kán gewoon niet anders dan dat Nienke Plas de ‘sprinkhaan’ is. We werden vorig jaar tijdens Expeditie Robinson fan van Nienke, die bekend is als Youtuber en presentatrice. Ze is grappig, mooi, en kan nog zingen ook! Toen die sprinkhaan haar scheur opentrok wisten we het eigenlijk meteen, ook qua mimiek. Maar de rest van de deelnemers… schiet ons maar lek!

Edsilia? Josje?

Vorige week werd Catherine Keyl vrij simpel ontmaskerd door de kijker, maar de rest blijft nog steeds een geinig raadsel. Gaan we tijdens de aflevering van vanavond weer meer van ‘de eenhoorn’ (volgens velen Josje Huisman) en ‘de robot’ (Edsilia Rombley?) horen?

Nienke mogen ze wat ons betreft ontmaskeren. We zien haar véél liever écht op het podium dan in zo’n insectenpakje! Nog niet zo bekend met hoe de ‘echte’ Nienke eruit ziet? Check de foto’s hieronder!

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..

Gerelateerde berichten