Zit Nienke Plas in Masked Singer kostuum?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Nienke Plas Masked Singer

Het is vrijdag! Dat betekent bijna tijd voor bier, en bijna weer tijd voor een nieuwe aflevering van the Masked Singer. We horen je al denken, je wil die vrijdagavond niet voor de buis besteden. Maar het kan niet elke week feest zijn. Zit je dus alleen vanavond, geef dit RTL-programma eens ’n kans. Het is een soort ‘Wie is Het?’, maar dan met zingende BN’ers in dierenkostuums. Laat het speculeren beginnen!

Nienke Plas is de sprinkhaan

Een anonieme BN’er komt op, volledig verscholen achter een overdreven mooi gemaakt dierenkostuum. Aan hun zangstem moet je kunnen herkennen wie het is. Dat is in veel gevallen nog knap lastig! Maar van deze dame weten we honderd procent zeker dat ze meedoet! Het kán gewoon niet anders dan dat Nienke Plas de ‘sprinkhaan’ is. We werden vorig jaar tijdens Expeditie Robinson fan van Nienke, die bekend is als Youtuber en presentatrice. Ze is grappig, mooi, en kan nog zingen ook! Toen die sprinkhaan haar scheur opentrok wisten we het eigenlijk meteen, ook qua mimiek. Maar de rest van de deelnemers… schiet ons maar lek!

Edsilia? Josje?

Vorige week werd Catherine Keyl vrij simpel ontmaskerd door de kijker, maar de rest blijft nog steeds een geinig raadsel. Gaan we tijdens de aflevering van vanavond weer meer van ‘de eenhoorn’ (volgens velen Josje Huisman) en ‘de robot’ (Edsilia Rombley?) horen?

Nienke mogen ze wat ons betreft ontmaskeren. We zien haar véél liever écht op het podium dan in zo’n insectenpakje! Nog niet zo bekend met hoe de ‘echte’ Nienke eruit ziet? Check de foto’s hieronder!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?