Zimra Geurts neemt afscheid met emotionele foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is alweer even geleden dat Zimra Geurts met een zeer emotionele foto afscheid nam van het internet. Wat is er nu echt gebeurd?

Het was een warme Augustus middag toen model Zimra Geurts besloot om de social media kraan even dicht te draaien. Heel Nederland was in rep en roer. Want wat was er met Zimra aan de hand. Het was eerder in het jaar al even stil rondom het prachtige model, maar heel even leek alles weer goed te komen. Toen verdween ze volledig van de radar. Wat is er precies met Zimra gebeurd?

Zimra Geurts neemt even een social sabbatical

In haar afscheidspost maakt Zimra gelijk duidelijk dat we ons geen zorgen hoeven te maken. Alles gaat goed, maar het kan zomaar een jaar duren voordat we weer van haar gaan horen. En dat was voor veel mensen natuurlijk best een grote schok. Een jaar zonder Zimra? Hoe kan dat nou gebeuren? Nou, dat heeft alles te maken met het herstel van de blondine. Zoals je misschien wel weet is Zimra enorm ziek geweest het afgelopen jaar. Haar borstimplantaten maakten haar enorm ziek. Weer een bewijs dat een natuurlijk balkon beter is dan alle plastic exemplaren van Nederland bij elkaar. Je kan er namelijk echt verschrikkelijk beroerd van worden, wat dus met Zimra is gebeurd. Dat heeft ze gelukkig overwonnen en ze is al een tijd bezig met herstellen. Alleen heeft ze daar een flinke hoeveelheid rust bij nodig. Daarom last ze dus een pauze in van haar drukke sociale bestaan.

Zimra de introvert

Je zou het niet zeggen, door haar spontane persoonlijkheid, maar Zimra is naar eigen zeggen toch echt een introvert. Dat valt niet altijd op door alle vrolijke, leuke en gekke dingen die ze doet. Het ligt natuurlijk als introvert ook niet voor de hand om de hectische modellenwereld in te gaan. Maar toch is het zo. Zimra wordt veel gelukkiger van een rustig avondje thuis op de bank dan een druk feestje. Daarom kan Zimra de rust die ze om zich heen ervaart ook zo enorm waarderen. even rustig zonder gezeik en camera’s om haar heen werken aan haar herstel. Ze heeft wel de eerste maanden van haar herstel haar social media ingezet om mensen bewust te maken van Breast Implant Illness/ASIA-syndroom, om te zorgen dat andere vrouwen er minder onder leiden. De boodschap is duidelijk, geen implantaten. Vanaf nu moet alles naturel! En dat is eigenlijk helemaal geen verkeerde boodschap.
Zimra Geurts neemt afscheid

Voorlopig zal je het dus even zonder de prachtige Zimra Geurts moeten doen in je leven. Sporadisch geeft Zimra nog wel een update hoe het met haar gaat, maar over het algemeen zal het een stuk stiller worden aan de kant van de voormalig blondine. Hopelijk herstelt ze snel en voelt ze zich binnen de kortste keren weer helemaal top. Want zonder de spontaniteit van Zimra is de wereld toch een stukje minder mooi.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!