Zij is nu Hij: Ellen Page heet voortaan Elliot Page

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is even wennen: Ellen Page heet voortaan Elliot Page. De acteur, bekend van Juno, Inception en The Umbrella Academy, gaat sinds deze week als man door het leven…

Opvallend nieuws uit Hollywood! Ellen Page, die je als vrouwelijke acteur kent van Juno, Inception en Netflix-serie The Umbrella Academy, heeft via Twitter aangekondigd vanaf nu Elliot Page te heten.

Lees ook: Deze 3 mannenfilms verschijnen in december op Netflix!

Elliot Page: nu eindelijk mezelf

Elliot Page kwam in 2014 officieel uit de kast. Ze kondigde toen vrij groots aan op vrouwen te vallen. In 2018 trouwde Elliot (toen nog Ellen Page) met vriendin Emma Portner. Hoewel die twee stappen al flinke overwinningen waren, bleek er voor Elliot nóg een stap gezet te moeten worden. Die is er nu gekomen. ‘Ik omarm mezelf steeds meer voor wie ik ben.’ Ze geeft in haar open brief op Twitter aan bang te zijn voor discriminatie, maar blijdschap en optimisme overheerst.

Van Ellen Page naar Elliot Page

Voor mannen die al sinds comedyfilm Juno een beetje verliefd zijn op Ellen Page komen er verwarrende tijden aan. Til er vooral niet te zwaar aan: een foto van Elliot Page vandaag ziet er hetzelfde uit als een foto van Ellen Page een week geleden. Ook wordt Ellen als Elliot niet ineens minder cool in The Umbrella Academy. Bovendien kan je altijd nog in de oude foto’s duiken voor een trip down memory lane

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten