Zij is nu Hij: Ellen Page heet voortaan Elliot Page

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is even wennen: Ellen Page heet voortaan Elliot Page. De acteur, bekend van Juno, Inception en The Umbrella Academy, gaat sinds deze week als man door het leven…

Opvallend nieuws uit Hollywood! Ellen Page, die je als vrouwelijke acteur kent van Juno, Inception en Netflix-serie The Umbrella Academy, heeft via Twitter aangekondigd vanaf nu Elliot Page te heten.

Lees ook: Deze 3 mannenfilms verschijnen in december op Netflix!

Elliot Page: nu eindelijk mezelf

Elliot Page kwam in 2014 officieel uit de kast. Ze kondigde toen vrij groots aan op vrouwen te vallen. In 2018 trouwde Elliot (toen nog Ellen Page) met vriendin Emma Portner. Hoewel die twee stappen al flinke overwinningen waren, bleek er voor Elliot nóg een stap gezet te moeten worden. Die is er nu gekomen. ‘Ik omarm mezelf steeds meer voor wie ik ben.’ Ze geeft in haar open brief op Twitter aan bang te zijn voor discriminatie, maar blijdschap en optimisme overheerst.

Van Ellen Page naar Elliot Page

Voor mannen die al sinds comedyfilm Juno een beetje verliefd zijn op Ellen Page komen er verwarrende tijden aan. Til er vooral niet te zwaar aan: een foto van Elliot Page vandaag ziet er hetzelfde uit als een foto van Ellen Page een week geleden. Ook wordt Ellen als Elliot niet ineens minder cool in The Umbrella Academy. Bovendien kan je altijd nog in de oude foto’s duiken voor een trip down memory lane

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.