ZIEN: Wielrenster Puck Moonen heeft ‘nieuwe liefde’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wielrenster Puck Moonen lijkt er een nieuwe passie bij te hebben. Naast een voorliefde voor tweewielers lijkt de Brabantse Puck nu ook helemaal weg te zijn vervoersmiddelen met vier wielen.

Puck Moonen heeft het gezellig met Nicky Romero en Frans Duijts

We moeten toegeven dat we nooit gedacht hadden dat we deze zin ooit eens zouden uitspreken, maar het is toch echt waar: Puck Moonen had het onlangs erg gezellig met dj Nicky Romero en de Nederlandstalige zanger Frans Duijts. Je weet wel, die man die op dit moment een monsterhit heeft met rapper Donnie. Maar fijn, de favoriete wielrenster van velen bracht onlangs een hele dag met deze twee heren door op een wel heel bijzondere locatie. Ze werden alle drie namelijk uitgenodigd om naar het TT Circuit in Assen te komen.

Puck Moonen is een echte autoliefhebber

Dat Puck Moonen een grote passie heeft voor tweewielers, wisten we al wel. Deze dame kan tenslotte beter met de welbekende fiets overweg dan menig ander. Maar, wat blijkt? Puck Moonen heeft ook een enorme passie voor een ander vervoersmiddel, zijnde de auto. Of beter gezegd, Puck Moonen heeft een enorme passie voor sportauto’s. De wielrenster kon haar geluk dan ook niet op toen ze hoorde dat ze een rondje mocht rijden over het TT Circuit in Assen.

ZIEN: Puck Moonen geeft gas in megasnelle McLaren

Na het zien van de auto waarin ze mocht rijden, was Puck Moonen er ongetwijfeld zeker niet rouwig om dat ze haar wielrentraining voor één dagje eens aan de kant moest schuiven. Puck Moonen leefde namelijk de ultieme mannendroom en mocht plaatsnemen achter het stuur van de Novitec Mclaren 720. Ja, een sportauto met maar liefst 730 paardenkrachten. Benieuwd hoe Puck Moonen het doet achter het stuur van een snelle sportauto? Bekijk dan even de onderstaande filmpjes van Puck!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Sophie Bouquet trekt jasje van lichaam voor pikante fotoshoot

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!