ZIEN: Waarom Juultje Tieleman geen vriend nodig heeft

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als je een beetje bekend bent met de wereld van Nederlandse YouTubers, dan zal Juultje Tieleman geen onbekende voor je zijn. De beeldschone blondine is al even single en lijkt hartstikke happy zonder man aan haar arm. Op Instagram deelde ze waarom…

Juultje Tieleman werd een paar jaar geleden bekend als vriendin van YouTuber Gio Latooy. Via zijn vlogs kreeg Juultje zelf flink wat volgers binnen. Ook nadat de twee uit elkaar waren bleef haar Instagramaccount groeien. Gio heeft waarschijnlijk niet een al te beste indruk achtergelaten, want veel steun had ze niet aan hem. Gelukkig voor Juultje is er één ding in haar leven dat wél altijd voor support zorgt.

Lees ook: Sociale Schoonheden met o.a. Juultje Tieleman en Sharon Pieksma

Happy Single

Juultje heeft zelf al meerdere malen aangegeven niet echt op zoek te zijn naar een vriend. Ze is vrij gelukkig met zichzelf. Dagen alleen in bed zijn voor deze influencer geen enkel probleem. Met haar comfortabele pyjama komt zij de dag wel door.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.