ZIEN: Waarom Juultje Tieleman geen vriend nodig heeft

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als je een beetje bekend bent met de wereld van Nederlandse YouTubers, dan zal Juultje Tieleman geen onbekende voor je zijn. De beeldschone blondine is al even single en lijkt hartstikke happy zonder man aan haar arm. Op Instagram deelde ze waarom…

Juultje Tieleman werd een paar jaar geleden bekend als vriendin van YouTuber Gio Latooy. Via zijn vlogs kreeg Juultje zelf flink wat volgers binnen. Ook nadat de twee uit elkaar waren bleef haar Instagramaccount groeien. Gio heeft waarschijnlijk niet een al te beste indruk achtergelaten, want veel steun had ze niet aan hem. Gelukkig voor Juultje is er één ding in haar leven dat wél altijd voor support zorgt.

Lees ook: Sociale Schoonheden met o.a. Juultje Tieleman en Sharon Pieksma

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Happy Single

Juultje heeft zelf al meerdere malen aangegeven niet echt op zoek te zijn naar een vriend. Ze is vrij gelukkig met zichzelf. Dagen alleen in bed zijn voor deze influencer geen enkel probleem. Met haar comfortabele pyjama komt zij de dag wel door.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!