ZIEN: Waarom Juultje Tieleman geen vriend nodig heeft

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als je een beetje bekend bent met de wereld van Nederlandse YouTubers, dan zal Juultje Tieleman geen onbekende voor je zijn. De beeldschone blondine is al even single en lijkt hartstikke happy zonder man aan haar arm. Op Instagram deelde ze waarom…

Juultje Tieleman werd een paar jaar geleden bekend als vriendin van YouTuber Gio Latooy. Via zijn vlogs kreeg Juultje zelf flink wat volgers binnen. Ook nadat de twee uit elkaar waren bleef haar Instagramaccount groeien. Gio heeft waarschijnlijk niet een al te beste indruk achtergelaten, want veel steun had ze niet aan hem. Gelukkig voor Juultje is er één ding in haar leven dat wél altijd voor support zorgt.

Lees ook: Sociale Schoonheden met o.a. Juultje Tieleman en Sharon Pieksma

Happy Single

Juultje heeft zelf al meerdere malen aangegeven niet echt op zoek te zijn naar een vriend. Ze is vrij gelukkig met zichzelf. Dagen alleen in bed zijn voor deze influencer geen enkel probleem. Met haar comfortabele pyjama komt zij de dag wel door.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...