ZIEN: Waarom Juultje Tieleman geen vriend nodig heeft

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als je een beetje bekend bent met de wereld van Nederlandse YouTubers, dan zal Juultje Tieleman geen onbekende voor je zijn. De beeldschone blondine is al even single en lijkt hartstikke happy zonder man aan haar arm. Op Instagram deelde ze waarom…

Juultje Tieleman werd een paar jaar geleden bekend als vriendin van YouTuber Gio Latooy. Via zijn vlogs kreeg Juultje zelf flink wat volgers binnen. Ook nadat de twee uit elkaar waren bleef haar Instagramaccount groeien. Gio heeft waarschijnlijk niet een al te beste indruk achtergelaten, want veel steun had ze niet aan hem. Gelukkig voor Juultje is er één ding in haar leven dat wél altijd voor support zorgt.

Lees ook: Sociale Schoonheden met o.a. Juultje Tieleman en Sharon Pieksma

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Happy Single

Juultje heeft zelf al meerdere malen aangegeven niet echt op zoek te zijn naar een vriend. Ze is vrij gelukkig met zichzelf. Dagen alleen in bed zijn voor deze influencer geen enkel probleem. Met haar comfortabele pyjama komt zij de dag wel door.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zwetende Jutta Leerdam zakt heel diep naar de grond

Jutta Leerdam heeft een wel hele bijzondere fotoshoot gedaan. Ze heeft de fotograaf haar van haar mooiste kant laten fotograferen. 

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!