ZIEN: Victoria Koblenko schittert in spannende fotoshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor de vierde keer op rij is de bloedmooie Victoria Koblenko te bewonderen in de FHM. De Nederlandse schone met Oekraïense roots behoort al jaren tot de mooiste vrouwen van ons land. De pittige actrice ruilt haar joggingsbroek in voor een speelse en uitdagende outfit.

Victoria blijft een prachtvrouw

Het is niet de eerste keer dat Victoria Koblenko straalt op de cover van het tijdschrift. De eerste is alweer een 18 jaar geleden, de toen 22-jarige Victoria was vooral bekend als Isabella uit Goede Tijden Slechte Tijden. Vijf jaar later was dat al anders en ook in de FHM500 van 2012 stond Victoria in het middelpunt, en terecht! In 2016 zou er ook een fotoshoot moeten hebben plaatsgevonden, maar toen was Victoria hoogzwanger. Nu zijn we negen jaar verder, bij Victoria blijkt de tijd stil te hebben gestaan. Inmiddels is Victoria 40 jaar jong. Iets wat overigens totaal niet terug te zien is, wanneer we een blik op deze vrouw werpen. Koblenko lijkt geen dag ouder te zijn geworden. “Na een jaar in joggingsbroek op de bank te hebben gezeten, was ik wel toe aan hoge hakken en kanten ondergoed. Ik merkte dat ik die kant van mezelf al een tijd niet had aangeraakt.”, aldus Victoria Koblenko. Alle foto’s kun je straks bewonderen in de FHM500, die 2 juni uit zal komen. Geniet alvast van een voorproefje van de verleidelijke Koblenko.

Lees ook Victoria Koblenko doet quiz en post nog meer foto’s

Spannende Victoria

Ook Victoria was wel weer toe aan een beetje spanning. Eerder deze maand verblijde de brunette ons al met een pikante foto op haar Instagram. Deze keer deed ze een shoot voor Linda magazine die op het randje van de Instagram richtlijnen zit. Voor de fotoshoot van FHM was de mooiste vrouw van Nederland toch nog een beetje zenuwachtig. “Dit soort shoots zijn toch altijd wel spannend. Je moet toch de hele dag je buik inhouden, haha. Maar laten we eerlijk zijn: het is ook een ontzettende verwennerij om op je allermooist te worden vastgelegd door zo’n getalenteerde fotograaf als Roger Neve.

Benieuwd naar de foto’s van de fotoshoot? Je vindt ze op de forumpagina van Victoria Koblenko.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Max Verstappen kijkt verlekkerd naar Kelly Piquet op zomerse kiekjes

Max Verstappen is inmiddels een nationale held geworden vanwege zijn vele prestaties op de racebaan. Maar ook hij verdient even een vakantie. 

Foto: Jackie Groenen showt bijzonder luchtkussen in zwembad

Voetbalster Jackie Groenen moest een paar weken geleden nog flink presteren, maar kan ondertussen gewoon genieten van haar luchtkussen.

Foto: Puck Moonen deelt smerig kiekje na nat avontuur

Puck Moonen heeft geen zin om te stoppen met trainen, zelfs als het weer zo gek doet. Dat is bewonderingswaardig, maar levert rare foto's op.