ZIEN: Victoria Koblenko schittert in spannende fotoshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor de vierde keer op rij is de bloedmooie Victoria Koblenko te bewonderen in de FHM. De Nederlandse schone met Oekraïense roots behoort al jaren tot de mooiste vrouwen van ons land. De pittige actrice ruilt haar joggingsbroek in voor een speelse en uitdagende outfit.

Victoria blijft een prachtvrouw

Het is niet de eerste keer dat Victoria Koblenko straalt op de cover van het tijdschrift. De eerste is alweer een 18 jaar geleden, de toen 22-jarige Victoria was vooral bekend als Isabella uit Goede Tijden Slechte Tijden. Vijf jaar later was dat al anders en ook in de FHM500 van 2012 stond Victoria in het middelpunt, en terecht! In 2016 zou er ook een fotoshoot moeten hebben plaatsgevonden, maar toen was Victoria hoogzwanger. Nu zijn we negen jaar verder, bij Victoria blijkt de tijd stil te hebben gestaan. Inmiddels is Victoria 40 jaar jong. Iets wat overigens totaal niet terug te zien is, wanneer we een blik op deze vrouw werpen. Koblenko lijkt geen dag ouder te zijn geworden. “Na een jaar in joggingsbroek op de bank te hebben gezeten, was ik wel toe aan hoge hakken en kanten ondergoed. Ik merkte dat ik die kant van mezelf al een tijd niet had aangeraakt.”, aldus Victoria Koblenko. Alle foto’s kun je straks bewonderen in de FHM500, die 2 juni uit zal komen. Geniet alvast van een voorproefje van de verleidelijke Koblenko.

Lees ook Victoria Koblenko doet quiz en post nog meer foto’s

Spannende Victoria

Ook Victoria was wel weer toe aan een beetje spanning. Eerder deze maand verblijde de brunette ons al met een pikante foto op haar Instagram. Deze keer deed ze een shoot voor Linda magazine die op het randje van de Instagram richtlijnen zit. Voor de fotoshoot van FHM was de mooiste vrouw van Nederland toch nog een beetje zenuwachtig. “Dit soort shoots zijn toch altijd wel spannend. Je moet toch de hele dag je buik inhouden, haha. Maar laten we eerlijk zijn: het is ook een ontzettende verwennerij om op je allermooist te worden vastgelegd door zo’n getalenteerde fotograaf als Roger Neve.

Benieuwd naar de foto’s van de fotoshoot? Je vindt ze op de forumpagina van Victoria Koblenko.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.

Foto: Kim Kötter wordt kletsnat tijdens gekke shoot

Kim Kötter heeft weer eens een gekke foto van zichzelf gemaakt in spannende badkleding. En daar raakt ze helemaal doorweekt!