VIDEO: Superfitte Daniëlle van Big Brother in bubbelbad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Daniëlle Dielemans van Big Brother is moeder van vijf, maar ziet er opvallend fit uit in het bubbelbad. Hoe de 40-jarige blondine zo strak in haar vel blijft? Met keiharde workouts natuurlijk! (Beeld: RTL)

Sinds het bubbelbad ‘beschikbaar’ is voor de kandidaten van Big Brother gaat het de goede kant op met de realityshow. De bewoners begeven zich vrijwel dagelijks richting de razend populaire hot tub. Dat betekent wel dat ze nu vaker in in beeld komen. Is hun lijf daar op voorbereid? Het lijf van Daniëlle Dielemans (40) is dat zeker!

Lees ook: Blonde Daniëlle laat kinderen achter voor Big Brother

Bubbelbad is populair bij Big Brother

Het nieuwste seizoen van Big Brother is iets kuiser dan voorgaande edities. Toch valt er voor de op spannende beelden beluste kijker echt wel wat te zien dit jaar. Vanaf het moment dat het Big Brother-bubbelbad ‘open’ ging zijn de uitzendingen en streams een stuk interessanter geworden. Vooral als Daniëlle haar opwachting maakt. Kijkers vragen zich af hoe de moeder van vijf er nog zó goed uit ziet. Het antwoord op die vraag zie je in onderstaand filmpje!

Daniëlle Dielemans doet workout in Big Brother-huis

Het is vast geen verrassing, maar dat lijf komt Daniëlle van Big Brother niet aanwaaien. De blondine van 40 houdt zichzelf fit met strenge workouts, die ze ook in het Big Brother-huis gewoon afwerkt. Ze heeft nieuwkomer Els ook aangestoken met haar fitnessroutine…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?

Puck Moonen doet benen wijd en sproeit alles onder in achtertuin (video!)

Puck Moonen gaat helemaal los in haar achtertuin. Ze wordt vastgelegd terwijl ze haar hele tuin onder sproeit!