VIDEO: Superfitte Daniëlle van Big Brother in bubbelbad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Daniëlle Dielemans van Big Brother is moeder van vijf, maar ziet er opvallend fit uit in het bubbelbad. Hoe de 40-jarige blondine zo strak in haar vel blijft? Met keiharde workouts natuurlijk! (Beeld: RTL)

Sinds het bubbelbad ‘beschikbaar’ is voor de kandidaten van Big Brother gaat het de goede kant op met de realityshow. De bewoners begeven zich vrijwel dagelijks richting de razend populaire hot tub. Dat betekent wel dat ze nu vaker in in beeld komen. Is hun lijf daar op voorbereid? Het lijf van Daniëlle Dielemans (40) is dat zeker!

Lees ook: Blonde Daniëlle laat kinderen achter voor Big Brother

Bubbelbad is populair bij Big Brother

Het nieuwste seizoen van Big Brother is iets kuiser dan voorgaande edities. Toch valt er voor de op spannende beelden beluste kijker echt wel wat te zien dit jaar. Vanaf het moment dat het Big Brother-bubbelbad ‘open’ ging zijn de uitzendingen en streams een stuk interessanter geworden. Vooral als Daniëlle haar opwachting maakt. Kijkers vragen zich af hoe de moeder van vijf er nog zó goed uit ziet. Het antwoord op die vraag zie je in onderstaand filmpje!

Daniëlle Dielemans doet workout in Big Brother-huis

Het is vast geen verrassing, maar dat lijf komt Daniëlle van Big Brother niet aanwaaien. De blondine van 40 houdt zichzelf fit met strenge workouts, die ze ook in het Big Brother-huis gewoon afwerkt. Ze heeft nieuwkomer Els ook aangestoken met haar fitnessroutine…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?