ZIEN: Sarah van Soelen heeft het gezellig met André Hazes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Waar eerst nog angstvallig ontkent werd dat Sarah van Soelen en André Hazes een relatie hebben, delen de twee nu een filmpje waarop te zien is dat ze het wel heel gezellig hebben samen.

Sarah en André samen aan de wijn

Sinds bekend werd dat André Hazes Monique Westenberg heeft verlaten, laten hij en zijn ‘nieuwe vriendin’ Sarah van Soelen er geen gras over groeien. Ze hebben het heel gezellig samen en dat mag heel Nederland weten. Sarah plaatste dan ook een filmpje in haar Instagram stories, waarop te zien was dat André Hazes bij haar thuis was. Op het filmpje is te zien dat Sarah en André een lekker wijntje aan het uitkiezen zijn om open te trekken. ”Pakken wat je wil” roept Sarah terwijl ze André bij de wijnkast filmt. ”Ja, de duurste!” roept André vervolgens richting de camera.

 

Hebben André Hazes en Sarah van Soelen een relatie?

Sommige volgers van André Hazes en Sarah van Soelen weten het zeker: André en Sarah hebben een relatie. Nu moeten we toegeven dat de twee het inderdaad wel erg gezellig met elkaar lijken te hebben. André en Sarah zeggen echter niets meer dan vrienden van elkaar te zijn. Tja, of dat écht zo is gaan we ongetwijfeld binnenkort te weten komen! De twee zijn tenslotte allebei erg actief op Instagram.

Lees ook: André Hazes hint op relatie met nieuwe vriendin Sarah van Soelen

André Hazes geeft toe: ”ik ben gek op Sarah van Soelen!”

André Hazes is gek op de 25-jarige Sarah van Soelen, zo liet André zelf onlangs weten toen hij aan tafel zat bij de talkshow Beau op RTL4. Dit vertelde hij naar aanleiding van een foto die Beau liet zien in de uitzending, waarop de zanger samen te zien was met de vader van Sarah van Soelen. “Dat is een hele goede vriend. En ik kan het ook heel goed met zijn dochter vinden”, reageerde Hazes lacherig. “Dus is zij dan je nieuwe liefde?”, vroeg Beau vervolgens. “Ja, ja, nee, ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja”, wist André vervolgens uit te brengen. Ook vertelde de Leef-zanger dat hij waarschijnlijk al te veel gezegd had.

Sarah en André knuffelend op de foto

Na lang geheimzinnig te hebben gedaan over zijn relatie met Sarah van Soelen bevestigt de 27-jarige zanger hiermee dan eindelijk wat iedereen al vermoedde: André en Sarah zijn verliefd op elkaar. En ja, dat is ook op de onderstaande foto van André en Sarah toch wel duidelijk te zien!

sarah van soelen andre hazes

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!