ZIEN: niet zomaar een ‘gewone’ selfie van Lieke Martens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We luiden het weekend in met Lieke Martens! De voetbalster maakt ons normaal op het veld erg blij, maar voor deze ‘random selfie’ lopen we ook warm!

Wie denkt dat Lieke Martens alleen op het voetbalveld voor kunststukjes zorgt heeft het mis! De vedette van Barcelona en de Oranje Leeuwinnen is namelijk op het gebied van Instagramfoto’s ook een hele sterke speler. Zelfs voor een ‘random selfie’ (Liekes woorden) lopen we graag warm!

Lees ookLieke Martens laat haar slaapkamer zien

Lieke Martens schiet raak met ‘willekeurige selfie’

Hoe zien jouw ‘random selfies’ er uit? We vrezen dat ze niet het niveau halen van de willekeurige kiekjes die Lieke Martens maakt. Toch doet Lieke zichzelf tekort: deze foto is meer dan ‘zomaar’ een foto! De voetbalster begint inmiddels, net als veel van haar mannelijke collega’s, een stijlicoon buiten het veld te worden. Haar vriend Benjamin van Leer mag in z’n handen knijpen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!