ZIEN: Mikky Kiemeney speelt in de sneeuw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney, de vriendin van Frenkie de Jong, vierde haar nieuwjaar in de sneeuw. Daar maakte ze letterlijk oogverblindende foto’s van!

Voetbalvrouw Mikkie Kiemeney woont inmiddels een jaar in Barcelona. Je kan het je bijna niet voorstellen, maar zelfs die plek gaat vervelen! De blonde onderneemster bleef tijdens oud & nieuw niet in de romantische Spaanse stad, maar trok samen met haar vriend Frenkie de Jong de bergen in. Even weg van dat prettig milde Zuid-Europese winterweer, hop, de vrieskou in!

Lees ook: Voetbalvrouwen-battle: Mikky Kiemeney vs. Annekee Molenaar

Mikky Kiemeney op skivakantie met Frenkie de Jong

Dat felblauwe skipakje van Mikky Kiemeney brandde duidelijk in haar kledingkast. In Barcelona ga je nooit een kans krijgen om ‘m aan te trekken! Voor een modieuze skivakantie konden Mikky en Frenkie de Jong dus niet anders dan de bergen in trekken. Dat leverde onderstaande (letterlijk) oogverblindende foto’s op. Ze zal ‘m niet vaker dan één keer dragen, maar je moet toegeven: dat pakje staat Mikky goed!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

Frenkie de Jong meteen weer in vorm

Die skivakantie heeft niet alleen op het gebied van Instagramfoto’s wonderen verricht. Frenkie de Jong is na een kwakkelperiode bij Barcelona ineens weer in vorm! Volgens trainer Ronald Koeman hoeft Barcelona niet meer op de landstitel hoeft te rekenen, maar een topfitte Frenkie de Jong zal bij Oranje ook goed van pas komen. Wat de middenvelder ook uitgespookt heeft in de sneeuw – het heeft gewerkt!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's online staan. Maar haar nieuwste foto spant de kroon. 

Video: Anna Nooshin leidt volgers af met weinig verhullend topje

Anna Nooshin heeft weinig nodig om haar volgers af te kunnen leiden. Dat blijkt wel uit deze video op haar Instagram.

Foto: Dankzij deze beeldschone vrouw scoort Luuk de Jong ook thuis de winnende

Luuk de Jong is terug bij PSV en daar zijn de Eindhovenaren maar wat blij mee. Maar niet alleen in het stadion is Luuk geliefd, want thuis heeft hij ook een schoonheid wachten!