ZIEN: Mikky Kiemeney speelt in de sneeuw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney, de vriendin van Frenkie de Jong, vierde haar nieuwjaar in de sneeuw. Daar maakte ze letterlijk oogverblindende foto’s van!

Voetbalvrouw Mikkie Kiemeney woont inmiddels een jaar in Barcelona. Je kan het je bijna niet voorstellen, maar zelfs die plek gaat vervelen! De blonde onderneemster bleef tijdens oud & nieuw niet in de romantische Spaanse stad, maar trok samen met haar vriend Frenkie de Jong de bergen in. Even weg van dat prettig milde Zuid-Europese winterweer, hop, de vrieskou in!

Lees ook: Voetbalvrouwen-battle: Mikky Kiemeney vs. Annekee Molenaar

Mikky Kiemeney op skivakantie met Frenkie de Jong

Dat felblauwe skipakje van Mikky Kiemeney brandde duidelijk in haar kledingkast. In Barcelona ga je nooit een kans krijgen om ‘m aan te trekken! Voor een modieuze skivakantie konden Mikky en Frenkie de Jong dus niet anders dan de bergen in trekken. Dat leverde onderstaande (letterlijk) oogverblindende foto’s op. Ze zal ‘m niet vaker dan één keer dragen, maar je moet toegeven: dat pakje staat Mikky goed!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

Frenkie de Jong meteen weer in vorm

Die skivakantie heeft niet alleen op het gebied van Instagramfoto’s wonderen verricht. Frenkie de Jong is na een kwakkelperiode bij Barcelona ineens weer in vorm! Volgens trainer Ronald Koeman hoeft Barcelona niet meer op de landstitel hoeft te rekenen, maar een topfitte Frenkie de Jong zal bij Oranje ook goed van pas komen. Wat de middenvelder ook uitgespookt heeft in de sneeuw – het heeft gewerkt!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is in de war na surf-filmpje van Johan Derksen

Hélène Hendriks is flink in de war na een mysterieus filmpje op de twitter pagina van Vandaag Inside. Wat is er toch aan de hand?

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.