Leonie ter Braak schokt Johan Derksen met zeer grof taalgebruik

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leonie ter Braak begint steeds meer in haar rol als tafeldame te komen bij Vandaag Inside. Ze slaat inmiddels zelfs meer ordinaire taal uit dan Johan Derksen! Met deze vulgaire opmerking kreeg ze de hele studio stil…

Leonie ter Braak begint er aardig in te komen bij Vandaag Inside! Het mannenprogramma waarin Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp elke uitzending in een deuk liggen om de flauwe grappen kon wel wat vrouwelijke inbreng gebruiken. Helaas is lang niet elke vrouw geschikt voor zo’n rol – je moet immers wel een beetje een dikke huid hebben. En een beetje grofgebekt zijn!

Leonie ter Braak imiteert Johan Derksen

Normaal is het Johan Derksen die het voortouw neemt als het gaat om ongepaste uitspraken. Maar Johan blijkt nu niet de enige te zijn die dat kan! Leonie ter Braak kan blijkbaar ook lekker grof uit de hoek komen! We kennen Leonie natuurlijk van haar redelijk brave tv-programma’s, maar de mensen die haar al wat langer volgen weten dat ze zeker geen watje is, en ook geen blad voor de mond neemt. Toen ze onlangs weer aanschoof bij Vandaag Inside, verraste ze iedereen in de studio met een heerlijke vulgaire uitspraak!

Leonie doet ordinaire uitspraak bij Vandaag Inside

Leonie schitterde dus onlangs weer aan tafel. Op een gegeven moment kwam het ritueel van Arie Boomsma voor het slapen gaan aan bod. Hier hadden de tafelgenoten een sterke mening over. Eén regel op het lijstje was; ‘minimaal 45 minuten onafgebroken intensief bewegen gedurende de dag’. Hier had Leonie een interessant stukje commentaar bij. De presentatrice vond namelijk dat dat prima te halen was, 45 minuten intensief bewegen op een dag. Namelijk door samen met je partner in bed te bewegen, als je begrijpt wat ze bedoelt. Leonie zegt het een stuk minder voorzichtig tijdens de uitzending. De heren aan tafel werden duidelijk verrast door deze uitspraak van Leonie. ”Zeg, zo’n programma zijn wij niet hè”, ”Hier maak ik protest tegen”. Zeggen René en Johan met een glimlach. ”Ik voel me hier niet prettig bij”.

Lees ook: Leonie ter Braak houdt het niet droog na oproep Vandaag Inside

Wilfred Genee interviewt Leonie ter Braak

Na de show deed Wilfred Genee, presentator van Vandaag Inside, nog even een klein interviewtje met de tafeldame van die avond; Leonie ter Braak. Ze analyseerde onder andere de uitzending van die dag, bespreken de opmerking van Leonie en praten over nog een terugkeer van Leonie in het programma binnenkort. Dat is lekker meegenomen voor de heren, want René bekende laatst dat het programma moeite heeft met gasten binnenhalen. Dus ze hechten veel waarde aan terugkerende gasten. Mensen denken bij een uitnodiging al gauw na of het goed is voor hun eigen carrière. En als je het beste wilt voor jezelf, vinden de meeste mensen dat je niet plaats moet nemen bij Vandaag Inside. Maar de heren blijven voorlopig nog gewoon doorgaan, de kijkcijfers gaan er voorlopig nog niet op achteruit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?