ZIEN: Jurk van Heleen van Royen verdwijnt bijna op deze opvallende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen heeft besloten om weer een spannende jurk aan te trekken, alleen die lijkt te verdwijnen op de foto.

De knappe schrijfster Heleen van Royen heeft weer een ongelooflijk spannend jurkje aangetrokken. Alleen is het nogal lastig om er een goede foto in te maken, want het kledingstuk valt grotendeels weg op de foto. Het verdwijnt helemaal in de achtergrond. Het is ook moeilijk te zien waar de kamer begint en de jurk eindigt. Maar als je daar doorheen weet te kijken, dan kan je zien hoe enorm verleidelijk Heleen er uit ziet in haar nieuwe kledingstuk. Het is zeker een goede aankoop geweest voor de schrijfster.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen weet precies hoe ze de ideale wingman kan zijn

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen kleedt zich passend bij omgeving op verwarrende foto

De aantrekkelijke schrijfster weet zich altijd passend te kleden voor de ruimtes waar ze zich in begeeft. Ze doet daarmee alles voor een mooie foto. Want de foto’s waarbij Heleen past bij haar omgeving zien er altijd erg leuk uit. Ze zijn alleen een beetje verwarrend, als een optische illusie. Het is dan ook soms moeilijk te zien waar de ruimte en Heleen van elkaar verschillen. Het is zeker niet de eerste keer dat Heleen een pakje aantrekt waarmee ze haar volgers zo hypnotiseert. Heleen heeft na al die jaren nog steeds hetzelfde betoverende effect op de mannen van Nederland en weet dat erg goed te benutten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen hypnotiseert met foto van aantrekkelijk zwart jurkje

Het zwarte jurkje van Heleen van Royen kleurt goed bij de zwart-witte muur van haar trap. Dit komt ook vooral door de strepen die onderaan haar jurk zitten. Heleen lijkt op deze foto wel een hypnotiserend kunstwerk te zijn geworden. Want net als kunst, kan Heleen er ook beeldschoon uit zien. Ze weet in ieder geval met haar verschillende outfits flink indruk te maken. En dat begint langzamerhand steeds meer mensen op te vallen. Heleen maakt zulke mooie foto’s, die moet je absoluut wel een keer hebben gezien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen kleurt lekker zomers en fleurig met nieuw shirtje

Ook hier kleurt Heleen weer goed bij de muur achter haar, die net als haar shirt in een bloemen thema gehuld is. Heleen weet er deze keer een stuk zomerse en meer casual bij te lopen dan in de meeste van haar hypnotiserende pakjes. Voor Heleen is dit ook wel een erg leuke trend om uit te voeren, pakjes zoeken die goed bij haar omgeving passen. Heleen houdt enorm van het maken van mooie foto’s van zichzelf en weet dat op deze manier nog net even wat makkelijker te doen. Heleen raakt met haar spannende foto’s een gevoelige snaar bij de meeste mannen, die maar niet uitgepraat raken over hoe knap de schrijfster wel is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lieke Martens shockeert teamgenotes met privé foto

Voor een promo spotje van de nieuwe FIFA game, wordt een oude foto van Lieke Martens gedeeld. En die shockeert haar teamgenotes.

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.