ZIEN: Jurk van Heleen van Royen verdwijnt bijna op deze opvallende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen heeft besloten om weer een spannende jurk aan te trekken, alleen die lijkt te verdwijnen op de foto.

De knappe schrijfster Heleen van Royen heeft weer een ongelooflijk spannend jurkje aangetrokken. Alleen is het nogal lastig om er een goede foto in te maken, want het kledingstuk valt grotendeels weg op de foto. Het verdwijnt helemaal in de achtergrond. Het is ook moeilijk te zien waar de kamer begint en de jurk eindigt. Maar als je daar doorheen weet te kijken, dan kan je zien hoe enorm verleidelijk Heleen er uit ziet in haar nieuwe kledingstuk. Het is zeker een goede aankoop geweest voor de schrijfster.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen weet precies hoe ze de ideale wingman kan zijn
Heleen kleedt zich passend bij omgeving op verwarrende foto

De aantrekkelijke schrijfster weet zich altijd passend te kleden voor de ruimtes waar ze zich in begeeft. Ze doet daarmee alles voor een mooie foto. Want de foto’s waarbij Heleen past bij haar omgeving zien er altijd erg leuk uit. Ze zijn alleen een beetje verwarrend, als een optische illusie. Het is dan ook soms moeilijk te zien waar de ruimte en Heleen van elkaar verschillen. Het is zeker niet de eerste keer dat Heleen een pakje aantrekt waarmee ze haar volgers zo hypnotiseert. Heleen heeft na al die jaren nog steeds hetzelfde betoverende effect op de mannen van Nederland en weet dat erg goed te benutten.
Heleen hypnotiseert met foto van aantrekkelijk zwart jurkje

Het zwarte jurkje van Heleen van Royen kleurt goed bij de zwart-witte muur van haar trap. Dit komt ook vooral door de strepen die onderaan haar jurk zitten. Heleen lijkt op deze foto wel een hypnotiserend kunstwerk te zijn geworden. Want net als kunst, kan Heleen er ook beeldschoon uit zien. Ze weet in ieder geval met haar verschillende outfits flink indruk te maken. En dat begint langzamerhand steeds meer mensen op te vallen. Heleen maakt zulke mooie foto’s, die moet je absoluut wel een keer hebben gezien.

Heleen kleurt lekker zomers en fleurig met nieuw shirtje

Ook hier kleurt Heleen weer goed bij de muur achter haar, die net als haar shirt in een bloemen thema gehuld is. Heleen weet er deze keer een stuk zomerse en meer casual bij te lopen dan in de meeste van haar hypnotiserende pakjes. Voor Heleen is dit ook wel een erg leuke trend om uit te voeren, pakjes zoeken die goed bij haar omgeving passen. Heleen houdt enorm van het maken van mooie foto’s van zichzelf en weet dat op deze manier nog net even wat makkelijker te doen. Heleen raakt met haar spannende foto’s een gevoelige snaar bij de meeste mannen, die maar niet uitgepraat raken over hoe knap de schrijfster wel is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?