Zien: Het bizarre trainingsregime van Rico Verhoeven voor gevecht met Hesdy Gerges

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven deelt de angstaanjagende beelden van zijn training in aanloop naar het gevecht tegen Hesdy Gerges…

Rico Verhoeven deelt via Instagram beelden van hoe zijn trainingen eraan toe gaan. En dat ziet er behoorlijk vermoeiend uit. Je moet er natuurlijk ook wat voor over hebben, om wereldkampioen kickboksen te worden. Maar als Hesdy deze beelden ziet, zal hij wellicht wel terugtrekken van het gevecht. Rico lijkt er helemaal klaar voor..

Rico Verhoeven gaat keihard in voorbereiding op Hit It

Onlangs deelde Rico Verhoeven de bizarre beelden van zijn trainingsschema in aanloop naar het gevecht tegen Hesdy Gerges tijdens het vechtsportevenement Hit It. De krachtpatser staat natuurlijk bekend om zijn buitengewone trainingsschema’s, fysiek en mentaliteit, maar na het zien van deze beelden hebben we nóg meer bewijs van de absurde levensstijl van de kickbokskampioen. Als allereerst deelt Rico een video van de loopladder. Hij sprint hier in een sneltreinvaart doorheen, om vervolgens het lampje aan te tikken dat hij klaar is. Daarna zien we een concentratie en focus oefening. Rico krijgt vier groene lampjes te zien, en hij moet er telkens maar één van aantikken. Hoe de kickbokser ziet welke hij moet aantikken, is niet goed te zien op de video. In ieder geval is het duidelijk dat het lampje elke keer ergens anders te zien is. Rico doet dit dansend op zijn voorvoeten, want dat hoor je natuurlijk in de ring ook te doen.

Rico Verhoeven is Speedy Gonzales

Hierna een snelheidsoefening voor de wereldkampioen. Met een elastiek om zijn heup sprint hij telkens twee pionnen voorbij. Hij wint hier van zijn train-genoot, die naast hem precies dezelfde oefening aan het doen is. “Speedy gonzales” zet Rico bij de video. Daarna nog een snelheidsoefening. Rico springt over twee hordes heen en sprint zo snel mogelijk naar hetzelfde lampje, om deze vervolgens weer aan te tikken. De kickbokser is dus duidelijk bezig met zijn uithoudingsvermogen. Hier begint Rico Verhoeven altijd mee, cardiotraining. In de middag is het dan tijd voor krachttraining. En dat iedere dag opnieuw. Hesdy Gerges gaat een hoop moeten doen om dit monster te kunnen verslaan..

Lees ook: Video: Rico Verhoeven deelt onmogelijk snelle stoten uit vóór gevecht met grote rivaal

Badr Hari heeft mooie woorden voor Rico Verhoeven

Waar de rivaliteit tussen Badr Hari en Rico Verhoeven al jaren aan de gang is, lijkt de strijdbijl nu begraven te worden voor altijd. Na afloop van het gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem, stapte Rico Verhoeven als opper-kampioen natuurlijk ook nog even de ring in. Hier had Badr Hari nog wat mooie woorden klaarliggen voor de wereldkampioen; “Ik denk dat dit echt jouw tijd is, en blijft. Je hebt het verdiend. Ik heb mijn tijd gehad, het is jouw tijd bij deze“. Rico Verhoeven lijkt sprakeloos te zijn van de mooie woorden van zijn aartsrivaal uit het verleden, en zegt dan ook weinig. Alistair Overeem, die dezelfde avond Badr Hari versloeg, lijkt ook nog even er tussen te willen komen; “Group hug“. En de drie sluiten het af met een groepsknuffel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.