ZIEN: Deze 5 vette Netflix series en films staan op je te wachten in augustus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Netflix heeft voor augustus een hoop schitterende nieuwe toevoegingen klaarstaan! Met deze 5 series en films ben je sowieso een maand zoet!

Top Gun vanaf 1 augustus op Netflix

Een van de populairste films van 2022 is Top Gun: Maverick. De film met in de hoofdrol Tom Cruise is een wereldwijde hit met al meer dan 1 miljard dollar aan ticketverkopen. Maar wat niet iedereen weet is dat deze film een voorloper heeft. In 1986 werd de film Top Gun uitgebracht. Deze Oscar-winnende film gaat over de opleiding van piloten van de U.S. Air Force. Ook toen al werd de rol van Pete Maverick gespeeld door Tom Cruise. Heb je de nieuwe film nou nog niet gezien en wil je er graag goed voorbereid voor gaan zitten? Neem dan eerst even een de tijd voor het origineel, vanaf 1 augustus op Netflix.
Brooklynn Nine-Nine is terug voor seizoen 8

Deze sitcom over een afdeling van de New York Police Department is al jaren te zien op televisie. Nadat vorig jaar het 8e seizoen uit kwam, is het in augustus eindelijk zover en kun je de nieuwste afleveringen ook op Netflix bekijken. De serie gaat over de samenwerking in het politiekorps van het fictieve 99e district van New York. Op de werkvloer zijn verschillende komische types aanwezig. Zo is Jake Peralta een goede detective, maar wel eentje die soms het een en ander vergeet of over het hoofd ziet. Zijn partner Amy Santiago is juist een enorme streber, en samen zorgen ze voor de nodige grappige situaties.

Tweede deel Better Call Saul seizoen 6 op Netflix

Eén van de populairste series van het moment, dat kun je Better Call Saul wel noemen. De opkomst van advocaat Saul Goodman gaat niet zonder slag of stoot. Ook in het recentste seizoen beleeft Jimmy weer van alles als advocaat, al gebeuren er misschien nog wel meer dingen die absoluut niet in een rechtszaal thuishoren. Seizoen 6 is het laatste seizoen van de show die zich afspeelt in het tijdperk voor Breaking Bad. Hoewel het seizoen al een aantal afleveringen onderweg is, zullen de laatste 3 afleveringen in augustus beschikbaar worden. Elke dinsdag verschijnt er een aflevering.

1 augustus: Alle Mission Impossible-films op Netflix!

Augustus is blijkbaar Mission Impossible maand bij Netflix. Op 1 augustus komen maar liefst zes films van de serie online. Van de allereerste film uit 1996 tot de nieuwste Mission Impossible: Fallout uit 2018, alles kun je zien. De Mission Impossible films zijn actiefilms die gaan over de missies van de Impossible Missions Force. Verschillende spionnenmissies worden gevolgd. De filmserie wordt vaak genoemd als een van de beste actiefilmseries aller tijden. Dus als je nog een paar uurtjes over hebt en je van actiefilms houdt, is een van de Mission Impossible-films een absolute aanrader.
Manifest seizoen 3 op Netflix vanaf 1 augustus

Deze bovennatuurlijke dramaserie draait om de inzittenden van een vliegtuig dat na vijf jaar verdwenen te zijn ineens weer verschijnt. De inzittenden proberen langzaam weer hun draai te vinden in de maatschappij, maar merken dat dit lastig is in de altijd veranderende wereld. Daarnaast lijkt er iets bijzonders gebeurd te zijn met de passagiers, ze horen sturende stemmen en zien dingen die nog moeten gebeuren. Fans van de serie zijn in ieder geval ontzettend blij dat het nieuwe seizoen eraan komt. Vanaf 1 augustus te zien.

Natuurlijk is dit slecht een greep uit de nieuwe catalogus van Netflix. Op de foto hieronder kun je de volledige lijst vinden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.