ZIEN: De Songfestival-outfit van Chantal Janzen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het zou bij het Songfestival om de muziek moeten gaan, maar outfits zijn eigenlijk nét zo vaak onderwerp van gesprek tijdens het internationale liedjesfestijn. Zo vraagt iedereen zich nu al af: hoe gaat Chantal Janzen voor de dag komen als het Songfestival in mei eindelijk van start gaat. In een zesdelige YouTube-serie wordt Chantal Janzen, samen met de rest van de Songfestival-organisatie met een camera gevolgd. Deze week krijgen we een sneak peek in de garderobe van de presentators. Zo zien we Chantal misschien wel een van dé jurken passen waarin ze in Ahoy op het podium gaat verschijnen…

Lees ook: Chantal Janzen deelt foto van opvallende paasoutfit

Chantal en haar vier jurken

In totaal zal Chantal Janzen vier keer van outfit veranderen tijdens het Songfestival: ze heeft een aparte jurk voor de eerste halve finale, de tweede halve finale, de finale en tijdens het stemmen. “Dat is heel gaaf”, reageert Janzen. “Ik had het al leuk gevonden om er één te hebben.”

Publiek toch welkom bij Eurovisie Songfestival

Begin april is bekend geworden dat het kabinet heeft besloten om onder het Fieldlab framework tóch publiek toe te staan bij alle 9 shows (live shows en generale repetities) van het Eurovisie Songfestival 2021. In de komende weken komt er meer duidelijkheid over de wijze waarop publiek kan worden ontvangen en hoe de kaartverkoop zal plaatsvinden. Voor de minder fanatieke fans: Chantal is van dinsdag 18 mei tot en met zaterdag 22 mei ook ‘gewoon’ op tv te bewonderen als presentatrice van het Eurovisie Songfestival. Janzen ziet er altijd al uit om door een ringetje te halen, maar zal voor dit evenement natuurlijk nóg meer willen stralen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien.