ZIEN: Betoverende ‘achter de schermen’-foto van Marlijn Weerdenburg bij Moltalk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In Moltalk wordt wekelijks nagepraat over Wie Is De Mol?, maar na het zien van deze foto zijn we onze focus op het programma heel even kwijt…

Bijna heel Nederland kijkt al naar Wie Is De Mol?, maar we hebben het idee dat er toch vrij veel mensen afhaken zodra Moltalk begint. Marlijn Weerdenburg laat op deze foto zien wat je precies mist als je die domme beslissing maakt!

Lees ook: Marlijn Weerdenburg geeft ultieme teaser voor Wie Is De Mol?

Moltalk-kijkcijferkanon Marlijn Weerdenburg

Wie wel WIDM kijkt, maar eigenlijk niet zo’n behoefte heeft aan inside info of diepere analyse, wordt op deze manier tóch aangespoord om Moltalk eens een kans te geven. De altijd vrolijke Marlijn Weerdenburg stuitert werkelijk door de studio. Zie het als een lekkere dosis energie op de late zaterdagavond. Tijdens sommige uitzendingen heeft Marlijn bovendien dit soort outfits aan! Dat ziet er op tv goed uit, maar ook achter de schermen doet dit vrolijke jurkje het erg goed. Marlijn schoot een snelle selfie toen de camera’s uit stonden. Betere reclame voor Moltalk bestaat er niet!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!