ZIEN: Annemieke Schollaardt danst met zichzelf tijdens Top 2000

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

NPO Radio 2-DJ Annemieke Schollaardt moet het dit jaar zonder publiek doen in de Top 2000 studio. Dat is best een beetje eenzaam af en toe. Daarom vroeg Annemiek zichzelf ten dans tijdens Just the two of us!

Normaal bouwt Annemieke Schollaardt rond Kerst een gezellig feestje in het altijd bomvolle Top 2000 café van NPO Radio 2. Dit jaar moet ze dat in haar eentje doen. Achter de glazen wand zit vanwege het coronavirus geen publiek van de muziek en een biertje te genieten. Online wordt er veel plaatsvervangende activiteiten georganiseerd voor trouwe Top 2000-fans, maar het fysieke onderdeel wordt alsnog erg gemist. Annemieke kon in die lege studio niemand vinden om mee te dansen toen het nummer ‘Just The Two Of Us’ aan de beurt was. Ze deed toch een poging met een tweedimensionale danspartner die verdacht veel op Annemieke Schollaardt leek…

Lees ook: Dionne Stax in tranen na kerstbericht live op radio

Annemieke Schollaardt danst alleen in Top 2000 studio

Ze hebben de studio verschrikkelijk mooi aangekleed daar in het Top 2000-café. Het sfeertje zit er goed in, maar wat wordt het publiek gemist dit jaar. Met een videoverbinding kan je op afstand in de studio ‘zijn,’ maar een écht feestje kan het zo natuurlijk niet worden. Annemieke Schollaardt, één van de NPO Radio 2-DJ’s die aan de knoppen zit tijdens de Top 2000, probeert tijdens het nummer ‘Just The Two Of Us’ toch de dansvloer te betreden. Niet alleen, maar met een platte versie van zichzelf…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!