ZIEN: Annemieke Schollaardt danst met zichzelf tijdens Top 2000

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

NPO Radio 2-DJ Annemieke Schollaardt moet het dit jaar zonder publiek doen in de Top 2000 studio. Dat is best een beetje eenzaam af en toe. Daarom vroeg Annemiek zichzelf ten dans tijdens Just the two of us!

Normaal bouwt Annemieke Schollaardt rond Kerst een gezellig feestje in het altijd bomvolle Top 2000 café van NPO Radio 2. Dit jaar moet ze dat in haar eentje doen. Achter de glazen wand zit vanwege het coronavirus geen publiek van de muziek en een biertje te genieten. Online wordt er veel plaatsvervangende activiteiten georganiseerd voor trouwe Top 2000-fans, maar het fysieke onderdeel wordt alsnog erg gemist. Annemieke kon in die lege studio niemand vinden om mee te dansen toen het nummer ‘Just The Two Of Us’ aan de beurt was. Ze deed toch een poging met een tweedimensionale danspartner die verdacht veel op Annemieke Schollaardt leek…

Lees ook: Dionne Stax in tranen na kerstbericht live op radio

Annemieke Schollaardt danst alleen in Top 2000 studio

Ze hebben de studio verschrikkelijk mooi aangekleed daar in het Top 2000-café. Het sfeertje zit er goed in, maar wat wordt het publiek gemist dit jaar. Met een videoverbinding kan je op afstand in de studio ‘zijn,’ maar een écht feestje kan het zo natuurlijk niet worden. Annemieke Schollaardt, één van de NPO Radio 2-DJ’s die aan de knoppen zit tijdens de Top 2000, probeert tijdens het nummer ‘Just The Two Of Us’ toch de dansvloer te betreden. Niet alleen, maar met een platte versie van zichzelf…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemieke (@annemiekeschollaardt)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen.