ZIEN: Anna Nooshin zegt sorry, ‘ik voel me heel dom’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin heeft nu zelf ook de beelden van haar laatste interview gezien en trekt het boetekleed aan…

Afgelopen week hadden we het er al even over: het mega gênante interview, dat Anna Nooshin hield bij de ‘grand opening’ van haar influencer experience, The Upside Down. Op foto’s die genomen werden tijdens de opening was duidelijk te zien dat er niet bepaald gelet werd op coronamaatregelen: de genodigden zaten dicht op elkaar aan ronde tafels, maakten close selfies met elkaar en lapte de 1,5 meter-regels volledig aan hun designerlaars.

Lees ook: Anna Nooshin wordt boos tijdens interview

De Telegraaf zag een pracht van een mediaschandaaltje

Helaas voor Anna, was de Telegraaf daar ook en zagen zij een pracht van een potentieel mediaschandaaltje dat voor het grijpen lag. Enkele seconden later stond daar een razende reporter met een microfoon onder de neus van Anna Nooshin. Na wat mega ongemakkelijke minuten kapte de Iraanse schone het interview af en liep ze weg.

Anna Nooshin interview

Anna Nooshin krijgt ervan langs

En ja, dit leverde Anna Nooshin heel wat kritiek op. Niet alleen uit de ‘verwachtte’ hoek, maar zelfs van haar altijd zo trouwde fans op Instagram. Het was voor Anna Nooshin dan ook wel duidelijk dat deze storm niet zomaar over zou waaien.

Anna Nooshin corona

Anna Nooshin: ‘Sorry, ik voel me echt best wel dom’

Het was dan ook wachten op een officiële ‘foutje, bedankt’ van de influencer. Zo sprak Anna Nooshin de volgende woorden: ”Ik voel me echt best wel dom. Weet dat ik zal proberen om in de toekomst nog een beter voorbeeld te zijn”. Benieuwd naar de hele ‘sorry’-video van Anna Nooshin? Je vindt hem hieronder!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!