ZIEN: Anna Nooshin zegt sorry, ‘ik voel me heel dom’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin heeft nu zelf ook de beelden van haar laatste interview gezien en trekt het boetekleed aan…

Afgelopen week hadden we het er al even over: het mega gênante interview, dat Anna Nooshin hield bij de ‘grand opening’ van haar influencer experience, The Upside Down. Op foto’s die genomen werden tijdens de opening was duidelijk te zien dat er niet bepaald gelet werd op coronamaatregelen: de genodigden zaten dicht op elkaar aan ronde tafels, maakten close selfies met elkaar en lapte de 1,5 meter-regels volledig aan hun designerlaars.

Lees ook: Anna Nooshin wordt boos tijdens interview

De Telegraaf zag een pracht van een mediaschandaaltje

Helaas voor Anna, was de Telegraaf daar ook en zagen zij een pracht van een potentieel mediaschandaaltje dat voor het grijpen lag. Enkele seconden later stond daar een razende reporter met een microfoon onder de neus van Anna Nooshin. Na wat mega ongemakkelijke minuten kapte de Iraanse schone het interview af en liep ze weg.

Anna Nooshin interview

Anna Nooshin krijgt ervan langs

En ja, dit leverde Anna Nooshin heel wat kritiek op. Niet alleen uit de ‘verwachtte’ hoek, maar zelfs van haar altijd zo trouwde fans op Instagram. Het was voor Anna Nooshin dan ook wel duidelijk dat deze storm niet zomaar over zou waaien.

Anna Nooshin corona

Anna Nooshin: ‘Sorry, ik voel me echt best wel dom’

Het was dan ook wachten op een officiële ‘foutje, bedankt’ van de influencer. Zo sprak Anna Nooshin de volgende woorden: ”Ik voel me echt best wel dom. Weet dat ik zal proberen om in de toekomst nog een beter voorbeeld te zijn”. Benieuwd naar de hele ‘sorry’-video van Anna Nooshin? Je vindt hem hieronder!

Laatste nieuws

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Foto: Heleen van Royen laat zich zien in strakke broek

Heleen van Royen vond het weer eens tijd voor een mooie selfie! De schrijfster deelt een foto waarop ze haar strakste broek uit de kast getrokken heeft...

Gerelateerde berichten