Zieke Zimra Geurts viert geen feest: ‘volgend jaar beter’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zimra Geurts laat gelukkig weer van zich horen! De blondine onthulde dit jaar dat ze lang ziek is geweest en nog steeds aan het revalideren is. Ze hoopt volgend jaar weer de oude te zijn…

Na in rook op te zijn gegaan kwam Zimra Geurts onlangs met shocking nieuws: haar implantaten hebben haar een ziekte bezorgd. De blondine heeft jaren vrijwel niets anders kunnen doen dan in bed liggen. Inmiddels gaat het stapje voor stapje beter met Zimra – gelukkig maar! Hoewel ze nog steeds veel op bed ligt, laat ze zich af en toe even buiten of achter de piano zien. Kerst vieren met de familie was er voor Zimra helaas nog niet bij…

Lees ook: Zimra Geurts eindelijk weer in beeld na mysterieuze ziekte

Zimra Geurts heeft ASIA syndroom

Zimra Geurts werd na veel verschillende doctoren bezocht te hebben gediagnostiseerd met het ASIA syndroom: een zeldzame aandoening die voorkomt bij vrouwen die implantaten hebben. Die van Zimra zijn er inmiddels uit gehaald, maar ze heeft nog steeds last van haar ziekte: ze is zwak, snel moe en haar hartslag is verschrikkelijk hoog. Zimra moest Kerst dit jaar dus noodgedwongen overslaan. Ze bleef in bed en liet haar familie de maaltijd aan huis bezorgen. Volgend jaar doet ze weer een ‘poging,’ zegt de blondine op Instagram. Hopelijk is Zimra snel weer de oude!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Zimra Geurts (@zimrageurtsss)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.