Zevende seizoen The Blacklist komt naar Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maart is aangebroken, en dat betekent dat er binnenkort veel nieuwe Netflix-titels zullen verschijnen. Niet de minste op de niet-zo-zwarte-lijst met nieuwe releases is het zevende seizoen van de spannende crime-serie The Blacklist.

Het duurde even, maar James Spader’ Raymond Reddington is terug! Vanaf 14 Maart valt de populaire misdaadserie eindelijk weer te bekijken op Netflix. Markeer de datum alvast in je agenda, sla genoeg bier en chips in en bereid je voor op een paar dagen binge plezier. Dit seizoen moet je zien!

Lees ook: De officiële trailer van Netflix’ Sky Rojo is nu uit!

Red is back

Beter laat dan nooit, want in Maart keert de spannende misdaadserie The Blacklist dan eindelijk terug naar de streamingservice met zijn zenuwslopende zevende seizoen. Het seizoen begint niet zonder slag of stoot. Red is namelijk ontvoerd door Katarina. Ondertussen zitten Liz en haar taskforce nog vol met allerlei vragen over de ware identiteit van de sluwe crimineel.

 

Zwarte lijst?

Red wie? Nou, The Blacklist gaat over Raymond “Red” Reddington, een mysterieuze man die de FBI wilt helpen met het opsporen van gevaarlijke criminelen op zijn blacklist. Maar wie Red eigenlijk is blijft altijd een geheim. Net als de reden dat hij zo graag wilt samenwerken met de slimme agente Elizabeth Keen. Wat is de relatie tussen de twee? Hoe komt Red aan zijn zwarte lijst? En wie is hij eigenlijk? The Blacklist is een zenuwslopende serie die continu nieuwe vraagstukken opgooit.

Mixed media

De serie liep een flinke vertraging op door het coronavirus. Daardoor kon de laatste aflevering niet in zijn geheel opgenomen worden. En in plaats van eindeloos wachten tot er weer wat mogelijk was, besloten de makers van de serie het zevende seizoen een bijzonder einde te geven. De laatste aflevering van seizoen 7 wordt een mix tussen live-action en animatie. De acteurs hebben thuis hun teksten opgenomen, zodat kijkers niet in spanning hoefde te wachten op de spannende ontknoping.

Bloedmooie FBI-agent

Een van de hoofdrollen in de serie is voor de bloedmooie Megan Boone. Zij heeft zich in The Blacklist bij de fans geliefd gemaakt met haar geweldige vertolking van de rol van agent Elizabeth Keen. De show werd haar beroemdste televisierol. Sinds het eerste seizoen van The Blacklist is Megan een grote naam binnen Hollywood. En niet zonder reden, ze doet het namelijk geweldig.

Genoeg kijkplezier

Het zal nog wel even duren voor het einde van The Blacklist in zicht is. De makers hebben nog lang geen zin om te stoppen. Het achtste seizoen van de serie komt dan ook waarschijnlijk begin volgend jaar naar Netflix. Ook is het negende seizoen al aangekondigd. Voorlopig is er dus genoeg kijkplezier te beleven.

De serie is niet heel goedkoop voor Netflix om uit te mogen zenden. Elke aflevering kost de streamingservice zo’n twee miljoen dollar. Inmiddels zijn er 155 afleveringen uitgezonden. Tel uit je winst. Mocht Netflix toch besluiten de peperdure serie niet meer uit te zenden, dan kan je altijd nog terecht op videoland. Daar valt inmiddels het achtste seizoen al te bekijken, mocht je echt niet meer kunnen wachten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.