Zet ‘Keanu Reeves Day’ in je agenda

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als echte filmliefhebber kun je niet om deze man heen: Keanu Reeves. En nu krijgt de beste man ook nog eens een eigen dag! Hoe dan?

Twintig jaar geleden was het moment dat we Keanu Reeves in de hoedanigheid van ‘Mr. Anderson’ de rode pil zagen slikken waardoor hij uiteindelijk in de Matrix kwam en ‘The One’ werd. Dat was dé doorbraak. The Matrix (1999) werd een bizar succes. Wat ook logisch is met de epische battle in de lobby…

Een paar jaar voordat Keanu doorbrak met The Matrix had hij ook al samen met Sandra Bullock een flinke hoofdrol te pakken in de blockbuster Speed (1994). Daardoor werd hij bekend op het grote scherm. Speed was een typische bloedstollend spannende ’90s action movie, net zoals The Terminator 2(1991), Bad Boys (1995) en Face/Off(1997). Het was het decennium van Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger en Steven Seagal.

Nu is dus bekend geworden dat The Matrix niet meer een trilogy zal blijven, maar zal promoveren naar een quadrilogy. Wanneer dan? 21 mei 2021 is dé datum om in je agenda te zetten. Niet alleen is dit de releasedate van het vierde deel van The Matrix, maar ook het vierde deel van John Wick. Neo en ‘Baba Yaga’ zijn dus voorlopig nog niet van het beeldscherm verdwenen!

Keanu ‘Goedheiligman’ Reeves

Wat de meeste mensen niet weten, is dat Keanu een jaar voor zijn definitieve doorbraak de rol van Boeddha heeft gespeeld in ‘Little Buddha’. Misschien iets voor je persoonlijke Keanu Reeves-marathon. Tip: Kijk dan eerste wat John Wick’s en Matrix films. Dan wordt Little Buddha ineens een komedie…

Keanu is dus niet onbekend met de rol van een heilige. Eerst als Boeddha en daarna als ‘de uitverkorene’. De reden dat die rol hem zo goed af gaat, komt wellicht door het feit dat hij in dagelijks leven ook als een soort heilige door het leven gaat. Hij staat bekend als nicest guy in Hollywood. Geld heeft hij genoeg en daarom deelt deze filantroop het liever dan dat hij het allemaal aan zichzelf besteed. Ook heeft hij het niet zo op de decadentie van Hollywood. Want als John Wick zijn motor in de garage laat staan, dan pakt hij gewoon de metro. Hij is net een mens. Daar zouden meer sterren een voorbeeld aan kunnen nemen! https://www.youtube.com/watch?v=EMB1EOnUwX8

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten