ZELDZAAM: Martien Meiland laat mannelijkheid zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Martien wijnen meiland

Gisteravond waren een recordbrekende 1,4 miljoen Nederlanders, waaronder Koningin Maxima, getuigen van de zeldzame uitspatting van testosteron van Martien Meiland in de uitzending van Chateau Meiland. Tijdens een jaarlijks evenement in Noordwijkerhout was Martien aanwezig om een paar kegels tegen een vat te smijten. Tonkknuppelen wordt het in de volksmond genoemd. Het leek erop dat de elegante kasteelheer al zijn mannelijkheid had bewaard om het vervolgens ten toon te spreiden tijdens dit evenement. Zo kan hij er weer een jaartje tegenaan. Leuk feitje: Vroeger werd het ‘katknuppelen’ genoemd en ging het vooral om het toetakelen van de poes. Maar, Martien schijnt daar niet zo van te zijn.

Bronstige boeren vs. Martien Meiland

Midden tussen alle Noordwijkerhoutse bronstige boeren – die hun adrenaline van de staking van vorige week probeerde af te reageren – stond daar dus de sierlijke Martien Meiland. Gekleed in een gelikt jasje, vlotte schoenen en een Frans sjaaltje jaagde het gezicht van het kijkcijferkanon bij alle kijkers de stuipen op het lijf door bier te drinken in plaats van te wijnen. Zijn lievelingsdrankje was niet aanwezig, en wat moet je dan? Ja, dan doe je gewoon mee. Zelfs Martien.

https://twitter.com/MissxRomy/status/1181278687125073927

WIJNEN WIJNEN WIJNEN

Bleef het bij bier? Nee, natuurlijk niet. Wie het programma Chateau Meiland volgt weet dat ze vervend aanhangers zijn van de tegeltjeswijsheid ‘een dag geen wijn, is een dag niet geleefd’. De Noordwijkerhouter is niet vies van een lekker druivensapje en vertrok daarom met een stel dames richting een plaatselijk horeca zaakje om daar alsnog zijn meest geliefde versnaperingetje te nuttigen. Het bleek dat de camera’s mee zijn gegaan, dus hopelijk worden we volgende week getrakteerd op de gevolgen van Martiens combinatie van bier en wijn!

Liever doei dan dood

De uitbarsting van testosteron van de flamboyante kasteeleigenaar was trouwens niet van lange duur. Familie Meiland werd namelijk geconfronteerd met het vertrek van huisvriendin Carolien en dat zorgde voor een emotionele opschudding. Niet lang daarna volgde natuurlijk de tranen en zagen we Martien weer wat meer in zijn natuurlijke staat. Het afscheid viel hem duidelijk zwaar, maar naast de verassing dat Monsieur Meiland bier drinkt een sprankeltje mannelijkheid schijnt te bezitten, blijkt hij ook wat wijsheid in pacht te hebben. Bij het vaarwel van zijn allerbeste vriendin Carolien reageerde de huisbaas koeltjes: “Wij moeten door. En gelukkig is ze niet dood”. En zo is het maar net Martien! Het glas is halfvol. Dat vinden wij ook.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?