Zeer agressieve Rico Verhoeven knalt alles en iedereen overhoop tijdens nieuw soort training (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rico Verhoeven probeert een nieuw soort training uit. Hij laat zich daarbij van een zeer agressieve kant zien.

Rico Verhoeven is als topsporter steeds bezig om het beste uit zichzelf te halen. In een nieuw soort training zien we hem alleen niet boksen, maar raakt hij op een hele andere manier zijn agressie kwijt. In de video is Rico Verhoeven te zien terwijl hij meerdere doelen beschiet met een pistool. Keer op keer schiet hij raak en gaan de doelen omver. Uit blijdschap schopt Rico Verhoeven aan het einde van de video nog één van de doelen omver. Hieronder kan je de video bekijken.

Rico Verhoeven laat eindelijk stoere kant weer zien

Je ziet Rico Verhoeven de laatste tijd vooral veel bezig met zijn auto’s, zijn vriendin en zaken die niet veel met het kickboksen te maken hebben. Met deze video keert Rico eindelijk een beetje terug naar de stoere actie waar iedereen hem van kent. Zijn fans zijn dan ook zeer te spreken over de video van de kickbokser.

Rico Verhoeven wil actieheld worden

De training heeft waarschijnlijk te maken met het nieuwe carrière pad van Verhoeven. Hij is namelijk hard op weg om een actieheld in Hollywood te worden. Sinds 2015 scoort hij al bijrolletjes in films en blijkbaar wil Verhoeven nu voor een andere rol gaan. Rico lijkt een compleet nieuwe passie gevonden te hebben. Hij heeft met zijn filmrollen wel bewezen dat hij het echt over een andere boeg kan gooien. En natuurlijk zijn de fans van de bokser daar ontzettend tevreden mee. Die kijken graag meer naar hun grote held. Als dat op het bioscoopscherm kan, alleen maar beter!

Meer zien van Rico Verhoeven op Instagram

Rico Verhoeven geeft regelmatig updates over zijn sportcarrière en privéleven. Als je meer van hem wil zien, klik dan hier om op zijn Instagram pagina te komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...