Zangeres Yade Lauren lokt fans met verleidelijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige zangeres Yade Lauren heeft al veel samenwerkingen met bekende artiesten op haar naam staan en solo gaat ze ook lekker. Om mensen naar haar optreden te lokken, laat ze zich op deze wijze zien op Instagram…

Yade Lauren betovert je met haar stem en haar looks

De 22-jarige Yade Lauren heeft zichzelf leren gitaar- en pianospelen en nam eerst altijd video’s op waarin ze nummers van andere artiesten coverde. Toen een van deze nummers viral ging was de prachtige Yade in een klap bekend. Yellow Claw vroeg haar om samen een nummer op te nemen en sindsdien heeft ze al met veel grote Nederlandse artiesten gezongen. Yade Lauren staat al op de nummers van rappers zoals Kevin, Snelle en Jonna Fraser en zelf heeft ze ook een eigen album genaamd ‘Reflecties’ uitgebracht. Een aantal nummers waarop Yade Lauren te horen is zijn ‘Als ik je niet zie’ en ‘Samen’ in samenwerking met Kevin, ‘Goed genoeg’ met Ronnie Flex en ‘Mij niet eens gezien’ met Kriss Kross Amsterdam en Lil’ Kleine. Ook een solo-single van de brunette gaat nu nog hard in de hitlijsten: ‘In de nacht’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yade Lauren (@yadelauren)

Yade Lauren kondigt concert aan op Instagram

Yade Lauren is al op veel Nederlandse podia geweest, zoals uitverkocht Paradiso bijvoorbeeld, maar deze keer gaat ze het groter aanpakken. Ze heeft op haar Instagram met interessante filmpjes bekend gemaakt dat ze zal gaan optreden in de AFAS live op 3 september 2022. Ze had eerder op haar Instagram laten weten veel boekingen te cancelen omdat ze dus volledig hierop wilt focussen. Haar eigen show! Ze zal wel nog optreden bij Woo Hah!, maar verder is ze de gehele zomer druk met voorbereidingen voor AFAS Live. De zangeres kan trouwens ook een aardig woordje rappen. Ze is daarmee een van de weinige vrouwelijke rappers die Nederland rijk is, wat haar extra bijzonder maakt. In het gevoelige nummer ‘Papa’ hoor je watvan deze skills terug.

Hieronder nog een video waarin te zien is wat je kan verwachten van het concert van deze prachtige vrouw.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yade Lauren (@yadelauren)

Prachtige foto’s van Yade Lauren

Yade Lauren heeft een hele pure stem, maar daarnaast ziet ze er ook geweldig uit. Op haar socials heeft de zangeres bijna 200 duizend volgers die allemaal genieten wanneer Yade Lauren weer eens een foto van zichzelf deelt. Korte topjes en strakke paardenstaarten misstaan Yade Lauren absoluut niet. Met haar lichte ogen betovert ze je door het beeldscherm heen. Het lijkt er helaas wel op dat Yade al gelukkig is in de liefde. Ze heeft vrij recentelijk nog een foto gedeeld waarbij ze een onbekende man een kus geeft. Het is niet duidelijk wie dit is, en het lijkt ook niet de bedoeling dat mensen daar achter komen. De man in kwestie is bijna helemaal bedekt onder kleding. Hieronder een aantal kiekjes van de prachtige dame.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yade Lauren (@yadelauren)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yade Lauren (@yadelauren)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yade Lauren (@yadelauren)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!