Zangeres Emma Heesters verovert de zomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters heeft met Rendez Vous de zomerhit van 2021 te pakken. Daarom mocht ze voor de Vlaamse Radio 2 Zomerhit de openingsact zijn. 

Zangeres Emma Heesters heeft de hit van de zomer te pakken. Met haar nummer Rendez Vous, wat ze samen met de Vlaamse zanger Metejoor maakte, verovert ze de hitlijsten in zowel Nederland als België. Emma is de hele zomer al bezig om haar nummer volop te promoten. En dat levert een aantal leuke foto’s en vooral leuke optredens op voor de zangeres, zoals op Zomerhit 2021. Met Rendez Vous lijkt Emma de hele zomer te gaan veroveren.

Lees ook: Emma Heesters kondigt mysterieuze samenwerking aan met Instagram video

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Een optreden waar de vonken vanaf kwamen

Op de Vlaame Radio 2 Zomerhit 2021 mochten Emma en Metejoor de openingsact zijn. Niet heel gek ook, aangezien Emma momenteel zowel de Nederlandse als de Vlaamse hitlijsten domineert. Rendez Vous is ook terecht de zomerhit van het moment. En hoewel het duo niet wegliep met de winst, wisten ze er toch een spectaculair optreden van te maken. De vonken sprongen er vanaf. De hoeveelheid passie die Emma in haar optredens legt is ongekend. Dus prijs of geen prijs, Emma Heesters is de echte zomerhit van 2021.

Emma in een opvallend blauw pak

Emma deed haar optreden in een opvallend blauw pak, met daaronder een extreem verleidelijk topje. Door de felle kleur viel Emma extra goed op de avond. En dat maakt het natuurlijk makkelijker om naar de beeldschone zangeres te kijken. Een tijdje geleden onthulde Emma al dat ze enorm houdt van spannende pakjes en outfits en een beetje af wil van haar brave imago. Met een pakje als dit lijkt dat Emma goed te lukken. Haar outfit is namelijk zowel volwassen, spontaan en verleidelijk. Een beetje als Emma zelf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

De pasjes van Emma

Emma kan niet alleen heel goed zingen, ze is ook nog eens heel erg goed in dansen. Op het podium voelt Emma zich helemaal vrij. Dan komen haar leukste pasjes naar boven. En het is een genot om Emma zo vrij te zien bewegen. Emma danst er verleidelijk en wild op los, maar blijft altijd perfect zingen. Dat laat maar weer zien dat Emma een artiest is die het allemaal tegelijk perfect kan en dus echt wel bij de top van de muziekindustrie hoort.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma steekt graag haar tong uit

Het begint een beetje de vaste pose te worden van Emma, maar ze steekt de laatste tijd graag haar tong uit op de foto. Zo ook tijdens haar promotietour van Rendez Vous. Ze heeft toch wel een beetje een ondeugende kant die dan graag nog even naar boven komt. De zangeres is dus meer speels dan mensen denken. Emma is alles behalve een onschuldig meisje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!