Zangeres EliZe verkleed als baseball player in spannende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De naam Elise van der Horst doet waarschijnlijk nog wel een belletje rinkelen ergens. Met haar hit Automatic liet de zangeres, die beter bekend staat als EliZe, liet ze iedereens hart sneller kloppen. Daarvoor was ze ook nog lid van Kinderen voor Kinderen. Inmiddels is de zangeres helemaal volwassen geworden. recent verscheen ze verkleed als een Amerikaans honkbalster. En dat zag er helemaal niet verkeerd uit. 

Elise van der Horst, oftewel EliZe, ken je misschien nog wel van Kinderen voor Kinderen. Maar de zangeres is daarna volledig op eigen benen gaan staan. Zo heeft ze een erg mooie zangcarrière opgebouwd en brengt ze regelmatig een nieuw nummer uit. Ook doet ze regelmatig fotoshoots en modellenwerk. En die kiekjes deelt ze graag met haar fans.

Lees ook: Elize van der Horst filmt ‘scheldpartij’ met vriend

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elize (@elizemusic)

Een echte Homerun

De nieuwe look van EliZe is een echte homerun. In authentieke Red Socks kleding poseert de zangeres tegen een gele muur. in haar rode pakje valt ze daar lekker op. EliZe lijkt sinds haar Kinderen voor Kinderen tijd toch een iets meer uitdagend imago aangenomen te hebben. En dat valt helemaal te begrijpen. EliZe ziet er geweldig uit, dus het is volstrekt logisch dat ze dat trots wilt showen aan de wereld. Met een uitdagende blik richt ze zich nog even tegen het publiek. En hoewel ze het spelletje misschien niet beoefent kan je EliZe zo toevoegen aan je sportteam. Dan is de tegenstander namelijk veel te afgeleid om goed te kunnen presteren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elize (@elizemusic)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.