Zangeres EliZe verkleed als baseball player in spannende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De naam Elise van der Horst doet waarschijnlijk nog wel een belletje rinkelen ergens. Met haar hit Automatic liet de zangeres, die beter bekend staat als EliZe, liet ze iedereens hart sneller kloppen. Daarvoor was ze ook nog lid van Kinderen voor Kinderen. Inmiddels is de zangeres helemaal volwassen geworden. recent verscheen ze verkleed als een Amerikaans honkbalster. En dat zag er helemaal niet verkeerd uit. 

Elise van der Horst, oftewel EliZe, ken je misschien nog wel van Kinderen voor Kinderen. Maar de zangeres is daarna volledig op eigen benen gaan staan. Zo heeft ze een erg mooie zangcarrière opgebouwd en brengt ze regelmatig een nieuw nummer uit. Ook doet ze regelmatig fotoshoots en modellenwerk. En die kiekjes deelt ze graag met haar fans.

Lees ook: Elize van der Horst filmt ‘scheldpartij’ met vriend
Een echte Homerun

De nieuwe look van EliZe is een echte homerun. In authentieke Red Socks kleding poseert de zangeres tegen een gele muur. in haar rode pakje valt ze daar lekker op. EliZe lijkt sinds haar Kinderen voor Kinderen tijd toch een iets meer uitdagend imago aangenomen te hebben. En dat valt helemaal te begrijpen. EliZe ziet er geweldig uit, dus het is volstrekt logisch dat ze dat trots wilt showen aan de wereld. Met een uitdagende blik richt ze zich nog even tegen het publiek. En hoewel ze het spelletje misschien niet beoefent kan je EliZe zo toevoegen aan je sportteam. Dan is de tegenstander namelijk veel te afgeleid om goed te kunnen presteren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien.