Zangeres Davina Michelle filmt zichzelf op zéér momentje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle weet zichzelf op een wel heel erg moment te filmen. En dat houdt ze ook niet voor zichzelf. 

Normaal zijn de minuten vlak nadat je wakker wordt voor jou en – als je die hebt – voor je partner. Maar als je beroemd bent, dan zijn die kostbare minuten ook heel erg leuk om te delen met je volgers. Dat is dan ook precies wat Davina Michelle aan het doen is. Sinds de aankondiging van haar concert in Ahoy lijkt Davina toch niet heel veel meer te kunnen slapen, dus deelt ze direct vanuit bed haar agenda voor de dag. Haar volgers waarderen het wel, zo’n zangeres die alles deelt met hen.

Lees ook: Zien: Davina Michelle gaat keihard op haar plaat tijdens optreden

Een brakke Davina Michelle laat toch gezicht zien

Nu is Davina niet een zangeres die erg veel geeft om wat anderen van haar denken. Op het podium zorgt ze er natuurlijk voor dat ze er knap uit ziet, zodat ze ook haar fans een beetje tevreden kan houden. Maar thuis, in haar bed? Daar maakt het de zangeres allemaal niks meer uit. Zonder pardon zet ze de camera op zichzelf. geen make-up op, geen kleren aan en de meest brakke stem die je deze week gaat horen. Davina vindt het allemaal best. En ze kan het nog hebben ook. Met haar ochtendhumeur vertelt ze haar planning aan haar volgers.

Davina is nog brak van haar podiumkunsten

Het is niet zo gek dat Davina zo brak klinkt. Ze bouwt namelijk elke avond weer een feestje op het podium. En dat neemt nogal wat energie in beslag. Als je dan uitgeput in slaap valt en de volgende dag ontwaakt, dan merk je pas hoe brak je bent van al dat feesten. Davina klinkt misschien niet op haar best, maar dit podiumdier weet het gewoon elke avond vol te houden. Je kan er geld op inzetten dat Davina de volgende avond gewoon weer op haar allerbest is. Daarom is Davina ook een superster. Ze weet precies hoe ze op de juiste momenten moet presteren. Davina heeft het nog nooit laten afweten en is niet van plan daar nu mee te beginnen.
Davina gaat los in strakke pakjes

Als de prachtige zangeres dan eenmaal op een podium staat, dan gaat ze ook helemaal los. Gekleed in strakke pakjes en bewapend met zwoele danspasjes maakt ze er een spectaculair feestje van. Als je naar een concert van Davina gaat, dan weet je dat je iets geweldigs te wachten staat. En zelfs als ze een mindere dag heeft en je nog een klein beetje de brakheid in haar stem kan horen, dan weet Davina je nog te vermaken met haar vrij bewegingen en haar ongelooflijk verleidelijke outfits. Davina doet er letterlijk alles aan om ervoor te zorgen dat haar bezoekers de avond van hun leven hebben. En dat lukt eigenlijk keer op keer best wel heel goed. Davina is een geboren entertainer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

VI-Sinterklaas bezorgt Merel Ek rode wangen met beschamend cadeau

Merel Ek krijgt van de enige echte VI-Sinterklaas een wel erg interessant cadeautje. De blondine krijgt er zelfs rode wangetjes van...

Gwen van Poorten deelt schokkend nieuws: ‘Verloving verbroken en álle bezittingen kwijt’

Gwen van Poorten deelt shockerend nieuws over zichzelf terwijl ze haar tranen niet meer in bedwang kan houden...

Broekloze Sylvana IJsselmuiden deelt foto in zeer luchtig shirtje

Sylvana IJsselmuiden is een ontzettend lieve dame die nu al gigantisch zin heeft in Kerst. Dat viert ze wel blijkbaar zonder broek aan.