Yvonne Coldeweijer stelt flink teleur met betaalde juice: ‘Voel me opgelicht’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Yvonne Coldeweijer verdient een hoop geld met haar betaalde juice. Toch klinkt er nu fikse kritiek uit de hoek van haar betalende leden…

Terwijl Yvonne Coldeweijer erg aan het genieten is van haar luxe leventje is ze helemaal vergeten dat ze fulltime juice zou moeten verzorgen voor exclusieve leden van haar betalende juice-groep. In plaats daarvan deelt ze veel content over haar nieuwe huis, dure kleding en heerlijke vakanties. Geen wonder dat haar leden in opstand beginnen te komen!

Yvonne Coldeweijer bedriegt al haar betalende klanten en plaatst geen nieuwe juice

Influencer Yvonne Coldeweijer belazert iedereen die betaalt om zogenaamd exclusieve juice te bekijken. Sinds de blondine Yvonne alleen nog maar juice deelt als je ervoor wilt betalen per maand, gaat de hoeveelheid en kwaliteit van de zogenaamde exclusieve content flink achteruit. Haar zogenaamde ‘Spionnenleger’ betaalt wel 10 euro per maand, maar wat krijgen ze daarvoor terug? Niet genoeg, als we de recente kritische berichten van haar (ex)-volgers mogen geloven. Zo kan Yvonne lekker met het geld haar luxe huis en tropische vakanties betalen, terwijl haar volgers afwachten op content die nooit zal komen.

Yvonne bedoelde blijkbaar iets anders toen ze haar betalende volgers beloofde om non-stop met exclusieve juice te zullen komen. Ook komt ze haar belofte op een ander vlak niet helemaal na. Voor een prijsvraag voor een reis naar Ibiza van een maand geleden is nog steeds geen winnaar uitgeroepen. Zo heeft Yvonne veel geld verdiend van mensen die lid blijven om misschien wel de reis te winnen, terwijl ze daarna helemaal niet bekend maakt wie de winnaar is. Een aantal kritische volgers zijn het zat, en zijn ervan overtuigd dat ze worden opgelicht.

Bekijk in dit bericht hieronder de berichten wat de Reality FBI heeft gedeeld.

Yvonne Coldeweijer stelt flink teleur met betaalde juiceYvonne Coldeweijer stelt flink teleur met betaalde juice

Dit zeggen leden van het exclusieve juicekanaal van Yvonne Coldeweijer

Er is enorm veel kritiek op Yvonne Coldeweijer nadat er mensen naar voren zijn gekomen over de ‘oude’ juice die ze krijgen te zien als exclusief lid van het juicekanaal. Als zo’n lid dan klaagt bij Petje Af, het platform dat Yvonne gebruikt om met haar abonnees te communiceren, krijgen ze te horen dat ze niks kunnen doen. Nadat iemand, die betaald had voor een maand, veel kritiek gaf, werd deze persoon blijkbaar uit de juice-groep gegooid. Haar geld kreeg ze niet terug.

Vlak voor het einde van een incassoperiode, wanneer de meeste leden zullen opzeggen omdat ze helemaal niks heeft gedeeld op het platform, deelt Yvonne opeens toch minimale juice! Daardoor blijven sommige mensen toch verlengen omdat er wellicht toch wel meer juice aankomt. Daarna kwamen sommige leden er al snel achter dat dat dus helemaal niet het geval is. Een van de leden van de exclusieve content zegt ook dat ze alleen maar lid was geworden omdat ze blijkbaar juice had over de situatie van Joost Klein, maar het ging helemaal nergens over en uiteindelijk had ze het zelfs nog eens allemaal fout.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!