Yvonne Coldeweijer richt pijlen op onbeschofte Robert ten Brink

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvonne Coldeweijer lijkt weer een nieuw slachtoffer gevonden te hebben. Haar pijlen zijn nu gericht op presentator Robert ten Brink…

Yvonne Coldeweijer is weer messcherp op Instagram! De blondine has onlangs al schokkende roddels naar buiten gebracht over onder andere Paul de Leeuw en Matthijs van Nieuwkerk. De twee zouden als presentator buiten de opnames om verschrikkelijk arrogant, neerbuigend en zelfs een beetje eng zijn. Zo kwamen er verschillende verhalen naar buiten over Paul de Leeuw, die regelmatig zou schreeuwen op de werkvloer, ook tegen stagiaires. Ook Matthijs van Nieuwkerk kon er wat van. Er zou bij de twee tijdens opnames een ‘grimmige’ en ‘gespannen’ sfeer heersen. Na de uitzendingen zouden ze standaard ‘woedend’ zijn, en zich als monsters gedragen. Daar blijft het niet bij! Yvonnes volgende slachtoffer is Dr. Love himself: Robert ten Brink! Coldeweijer deelt sappige verhalen over de All You Need Is Love-presentator.

Yvonne Coldeweijer laat niks heel van Robert ten Brink

Robert ten Brink heeft een uitstekend imago, maar is volgens Yvonne Coldeweijer beslist geen lieverdje. En dat weten we inmiddels bijna zeker, aangezien Yvonne over deze presentator de meeste verhalen óóit heeft binnen gekregen. “Nou ben ik natuurlijk wat gewend, maar ik ben helemaal in shock hoeveel mensen een negatieve ervaring hebben met Robert ten Brink. Ik denk wel 80-100, ik geloof dat ik dit nooit eerder heb meegemaakt”. Robert zou een ongekend arrogante, neerbuigende en asociale houding hebben naar ‘normale’ mensen. Zo kwam er onder andere een gerucht naar buiten dan de presentator een gehandicapte jongen zou hebben geslagen met een microfoon, dat hij je aankeek alsof je niks waard was en dat hij zodra de camera’s gingen draaien opeens een charmante, geïnteresseerde man was. Terwijl hij je eigenlijk behandelde als een stuk vuil, en totaal niet geïnteresseerd was. Hoeveel van deze verhalen over de All You Need Is Love-presentator zouden waar zijn? Één ding is duidelijk; aan dit zaakje zit een luchtje.

Non-stop verhalen over Robert ten Brink

Terwijl Yvonne Coldeweijer het een en ander naar buiten aan het brengen is over Robert ten Brink, stromen de geruchten over de presentator binnen bij de blondine. Zo zou Robert ten Brink ook nog een meisje verrot hebben gescholden na een misverstand. Ook was hij tijdens de opnames van All You Need Is Love in het buitenland, en misdroeg hij daar zich ook zeer. Zo zou hij altijd in een andere treincoupé zijn gaan zitten, en zou hij je ook alleen achterlaten direct na een interview. Ook zou iedereen op de heenweg met een privéjet zijn gegaan, en op de terugweg zou Robert alleen met deze privéjet weg zijn gegaan, en de gasten van het programma met een commerciële vlucht. “Blijkbaar wilde hij niet bij het ‘plebs'”. Ook zou Robert nog een geestelijk gehandicapt meisje die om een foto vroeg hebben geweigerd, en zou er geen blik, lachje of woord van de presentator afkomen. Geen goede PR voor de (als de camera’s lopen dan) goedlachse presentator!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!