Yvonne Coldeweijer helemaal klaar met TVOH-schandaal na kritiek Linda de Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

YouTuber en roddelkoningin Yvonne Coldeweijer sloopt Linda de Mol nadat zij kritiek gaf, voor de zoveelste keer, op het TVOH-schandaal. 

Yvonne Coldeweijer blijft zich bemoeien met het drama rondom televisieprogramma The Voice of HollandNa de uitzending van het programma BOOS, waar alle misstanden in de show aan het licht werden gebracht, moest iedereen die er ook maar iets mee te maken had zijn zegje daar over doen. Na de laatste ronde kritiek van Linda de Mol is Yvonne helemaal klaar met het TVOH-schandaal en dat deelt ze in een aantal foto’s en video’s op haar Instagram. Allereerst deelt ze een best wel stevige reactie op de laatste uitspraken van Linda de Mol. Yvonne heeft daar nogal een sterke mening over namelijk.

Lees ook: Foto: Yvonne Coldeweijer lacht zich rot om taakstraf Lil’ Kleine

Yvonne is dus klaar met Linda de Mol en The Voice

Het mag duidelijk zijn dat Yvonne het wel gehad heeft met The Voice of Holland en iedereen die daaromheen hangt. Ze is weer ouderwets op zoek naar nieuwe roddels, want naar haar idee heeft dit verhaal zichzelf wel uitgespeeld. En dat benadrukt ze nog eens in een korte reeks video’s die ze deelt op haar Instagram verhaal. Yvonne vindt het zonde om nu haar aandacht te steken in de mensen die redelijk ver verwijderd staan van het schandaal en maar te blijven benadrukken wie het allemaal wel en niet wist en wie er dan aan de bel had moeten trekken. De grootste schurken zijn bekend. Dat was het voornaamste doel van Yvonne. En dat doel is ruimschoots gehaald. Nu is het dus weer tijd voor een beetje luchtig nieuws uit de wereld van de BN’ers. Yvonne gaat weer speuren naar de laatste leuke nieuwtjes die mensen liever verborgen houden en laat het zware nieuws even voor wat het is. Als je benieuwd bent naar wat Yvonne allemaal zegt, kijk dan snel hieronder voor haar volledige verhaal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.