Yvonne Coldeweijer haalt keihard uit richting Femke Halsema na drankverbod Koningsdag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvonne Coldeweijer is er helemaal klaar mee. De blonde YouTuber en Influencer wil eindelijk weer als vanouds een lekker drankje nemen. 

In Yvonne Coldeweijer haar strijd om een lekker drankje, wordt de blonde roddeltante keihard tegengehouden door burgemeester Femke Halsema. Het levert de burgermoeder de bijnaam ‘Valsema’ op van Yvonne, want heel eerlijk vindt zij het niet. Na twee jaar in een nare periode te hebben gezeten, vanwege alle maatregelen omtrent corona, zou je toch mogen verwachten dat de remmen er eventjes vanaf mogen. Maar Valsema steekt hier persoonlijk een stokje voor en voert een bijna Chinese politiek uit, met een één-biertje-de-persoon regel. En die moeten nog lauw zijn ook. Wat is er toch allemaal aan de hand in dat vreemde Amsterdam? Yvonne weet er wel wat over te zeggen.

Lees ook: Video: Yvonne Coldeweijer lacht Samantha Steenwijk keihard uit tijdens rechtszaak

Je moet er toch niet aan denken, koningsdag zonder alcohol?

Nou, Femke Halsema vindt het eigenlijk wel een puik plan. De burgemeester wil zoveel mogelijk alcohol gaan verbieden in de binnenstad van Amsterdam. En natuurlijk ontstaan er wel eens rellen in de stad, maar dat komt ook voornamelijk door andere verdovende middelen. Alleen alcohol verbieden help je eigenlijk niemand mee. Maar verbieden doet Femke eigenlijk niet. Ze is nog veel gemener. Ze laat de mensen één biertje of wijntje meenemen, zolang het maar niet in glas zit en niet gekoeld is. Wat een bijzondere manier van koningsdag vieren. Het levert Femke Halsema in ieder geval geen populariteit op bij Yvonne Coldeweijer.

Yvonne Coldeweijer onderneemt actie tegen wanbeleid Femke Halsema

Volgens Yvonne kan het beleid van Femke Halsema echt niet. Hoe moet je nu nog een beetje leuk koningsdag vieren, als je alleen maar één enkel lauw pilsje mag nuttigen? Dat slaat volgens Yvonne precies nergens op. En ze is ook niet bang om haar mening kenbaar te maken. Op Instagram laat ze geen spaan heel van Femke Halsema en haar plannen. Die worden eventjes met de grond gelijk gemaakt. Femke Halsema zal er waarschijnlijk geen traan om laten, die maakt zich over het algemeen niet zo zorgen om wat er op social media over haar gezegd wordt.

Yvonne heeft een belangrijke vraag op Instagram

Toch probeert Yvonne er ondanks alle restricties maar een leuke dag van te gaan maken. Daarvoor moet echter wel een hele belangrijke vraag beantwoord worden. “Telt een flesje wodka als 1 consumptie?” Yvonne wil hier zo snel mogelijk duidelijkheid over hebben. Voor een vriend dan. Maar stiekem wil Yvonne gewoon weten of ze straks nog een flesje sterke drank ergens op de kop mag tikken, zodat ze op die manier maar lekker los kan gaan.

De wilde plannen van Yvonne Coldeweijer

Yvonne heeft duidelijk wilde plannen, als ze een heel flesje wodka achterover wilt gieten. Wat de plannen van Yvonne precies zijn wordt niet zo snel bekend. Maar het moeten duidelijk hele wilde plannen zijn als Yvonne zo graag nog even wat drank wilt scoren. Yvonne heeft zich voorgenomen er een goed feestje van te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.