Yvonne Coldeweijer haalt afgekickte Sarah van Soelen hard onderuit op vernietigende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvonne Coldeweijer haalt enorm hard uit naar Sarah van Soelen. Met een vernietigende foto maakt ze korte metten met de influencer.

Koningin van de roddels Yvonne Coldeweijer is terug met een nieuwe vernietigende foto. Deze keer maakt ze influencer Sarah van Soelen helemaal met de grond gelijk. Ze uploadt een vernietigende foto over Sarah, die claimt al twee jaar helemaal clean te zijn. Yvonne is het daar alleen niet helemaal mee eens. Die beweert met haar nieuwste post dat Sarah helemaal niet zo clean is als ze zelf zegt. Volgens Yvonne vertelt Sarah niks anders dan leugens. En de knappe roddeltante moet dat natuurlijk even met al haar volgers delen.

Lees ook: Zeldzame oude foto van Emma Heesters toont schrikbarende metamorfose

Vertelt Sarah wel de waarheid met haar foto?

Yvonne trekt de uitspraken van influencer Sarah van Soelen keihard in twijfel. In Sarah haar laatste post beweert zij namelijk al twee jaar zonder drank en drugs te leven. Maar volgens Yvonne is daar helemaal niks van waar. Die weet namelijk te vertellen dat Sarah haar claim op niks anders berust dan op leugens. Het verhaal dat zij twee jaar clean zou zijn is complete onzin en moet volgens Yvonne zo snel mogelijk de wereld uit geholpen worden. Het zijn allemaal leugens, als je Yvonne moet geloven. Sarah is namelijk niet te vertrouwen.
Yvonne heeft een bijzonder foto en video probleem

De week begint goed voor Yvonne wanneer haar foto en video software besluit er plotseling mee op te houden. Yvonne baalt daar natuurlijk flink van, want zonder die software kan ze niet alle leuke video’s maken waar haar volgers op zitten te wachten. Uit alle macht gaat ze op zoek naar een vervangend programma om haar te helpen met het monteren van video. Maar wanneer ze die eindelijk weet te vinden is het alweer te laat om een video te kunnen monteren. Het resultaat? Haar volgers zitten een dag zonder video en bekend en berucht Nederland kan een avondje rustig ademhalen. Want die voelen continu de hete adem van Yvonne in hun nek. al zijn er natuurlijk ergere figuren om op je dak te hebben dan de beeldschone Yvonne.

Yvonne kan er nog om lachen, maar niet van harte

Zo te horen kan Yvonne er gelukkig zelf nog om lachen. Ten minste, ze lacht als een boer met kiespijn. Yvonne is duidelijk niet tevreden met het feit dat ze zo lang zonder haar montage programma’s heeft moeten doen. Yvonne stopt veel moeite in haar video’s en als de technologie dan niet mee werkt, dan is dat uiteraard frustrerend. Misschien is het toch maar tijd voor Yvonne om na te denken over een kleine upgrade. Want als haar programma’s blijven crashen, wie moet zich dan bemoeien met alle roddels omtrent bekend Nederland? Zonder Yvonne blijft niemand meer geïnformeerd over de laatste stand van zaken onder de BN’ers. En dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Yvonne heb je nodig voor je dagelijkse portie entertainment.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.