Yvonne Coldeweijer deelt riskante privé foto van Prinses Amalia

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer heeft de smaak weer te pakken! Ze deelt zomaar een wel heel riskante foto van onze prinses Amalia…

Yvonne Coldeweijer ‘exposet’ regelmatig bn’ers en influencers en neemt geen blad voor de mond als ze daar geen zin in heeft. Alles wat Yvonne binnenkrijgt aan roddels, publiceert ze. Althans, als het betrouwbaar en ‘juicy’ genoeg is. Deze foto van Prinses Amalia komt zeker in aanmerking!

Yvonne neemt risico met foto van Prinses Amalia

Dat Yvonne niet bang is om risico’s te nemen, mag duidelijk zijn. Zou ze nu iets te ver gegaan zijn? Ze vreest zelf van wel! Yvonne heeft namelijk onlangs een foto gedeeld van onze eigen prinses, Amalia. Influencers en bn’ers ‘exposen’ mag natuurlijk, maar zou het koningshuis niet een paar stappen te ver gaan? Yvonne twijfelt een beetje maar zet de foto dan wel gewoon doodleuk op haar story. Op de foto zien we prinses Amalia met een Aperol Spritz in haar hand tijdens een wintersportvakantie. Niks aan de hand in principe, gewoon Amalia die geniet van haar drankje. Alleen mag Yvonne zomaar privé foto’s van het koningshuis online zetten? Dat weet men nog niet zo zeker, en Yvonne kennelijk ook niet. Want op haar volgende story zet ze het volgende; ”Nu ga ik sowieso worden aangeklaagd”. Zegt Yvonne met een lachende smiley erachter. Het lijkt haar allemaal niet veel te schelen, nòg niet.

Lees ook: Yvonne Coldeweijer maakt Samantha Steenwijk af met smerige opmerking

Roddelblad Privé grandioos de fout in met foto Amalia

Roddelblad Privé wilde ook graag wat melden over onze oudste prinses. Het roddelblad dacht namelijk een mooie foto van Amalia en haar vriendje te hebben onderschept. Maar in feite bleek dit Amalia helemaal niet te zijn. De foto stond zelfs op de cover van het blad. Yvonne Coldeweijer deelt lacherig deze blunder in haar story op Instagram; ”Ze was op dat moment wel in Lech, maar dit is d’r gewoon niet. Scheelt weer een rechtszaak”. Ook lacht ze Evert Santegoeds uit, roddeljournalist voor het blad Privé. Yvonne; ”Amalia met een parajumper jas, pfff wat een afgang Evert”.

Amalia heeft steenrijke vriend Isebrand Kaldewei

De prinses van ons land kan natuurlijk niet met een willekeurige boerenpummel aan komen zetten. Daarom is het maar goed ook dat Amalia een jongen uit een steenrijke Duitse familie geschaakt heeft. Hij heet Isebrand Kaldewei, en zijn ouders hebben miljoenen verdiend met peperdure jacuzzi’s, badkuipen en wastafels. Volgens Duitse roddelkrant Bild schijnt er zelfs een verloving aanstaande te zijn! Als Amalia een beetje honkvast is, kan het dus zomaar zijn dat deze Isebrand in de toekomst koning of prins van Nederland wordt. Dat ze nu al samen op vakantie gaan betekent in ieder geval dat het vrij serieus aan is.

Yvonne Coldeweijer en haar juicekanaal

Yvonne Coldeweijer heeft een eigen Youtubekanaal, waar ze grote roddels behandelt. En de snelle en de meeste roddels behandelt ze op haar Instagram account @LifeofYvonne. Met ruim 450.000 volgers is Yvonne inmiddels bij veel mensen bekend. Ze staat er over het algemeen bekend om dat ze veel carrières kan beëindigen, en veel bn’ers het leven zuur kan maken. Tenzij ze niks te verbergen hebben natuurlijk. Zo deed Yvonne dit al eerder bij rapper Lil’ Kleine. Of hoe Yvonne het zegt; pauperkabouter. Yvonne deelde destijds een video waarop te zien was hoe de rapper op grove wijze zijn vriendin mishandelde. De video ging natuurlijk viraal, en Lil’ Kleine kon gedag zeggen tegen zijn rap carrière. Dit allemaal mede dankzij Yvonne, die de video zonder enige twijfel online gooide. Yvonne ontmaskert dus de grootste namen. Deze roddels krijgt ze allemaal in haar berichten van haar zogenoemde ‘spionnen’.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.