Yvon Jaspers maakt roadtrip met boeren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvon Jaspers is op pad! De presentatrice maakt een bijzonder programma waarin ze met voormalig Boer Zoekt Vrouw stellen de grens overgaat om het boerenleven in het buitenland te bekijken. Onze Boerderij in Europa is een leuke en gezellige roadtrip waar Yvon de meest bijzondere dingen meemaakt.

Op roadtrip door Europa maak je nog al een hoop mee. Tenminste, wel als je Yvon Jaspers bent met een hele bus vol met boeren op sleeptouw. En dat zorgt voor een hoop leuke en bijzondere momentjes. Gelukkig hoef je van al die momentjes niks te missen, want Yvon deelt haar hele Europese avontuur gewoon op Instagram. En daar vallen een aantal pareltjes te bewonderen.
Lees ook: Yvon Jaspers mag best op stap met Milou Rietjens 

Duitse Bratwursten

De laatste stop waar Yvon en haar boeren zijn geweest is Duitsland. Daar nemen ze een kijkje bij de Duitse boerenbedrijven. Met Jos en Dycke uit Boer Zoekt Vrouw rijdt ze het hele land door. Daar komen ze volgens Yvon voor veel verassingen te staan. Als dat maar goed gaat. Duitsland is natuurlijk een soort groot Nederland, dus je zou vewachten dat de boeren daar bijna hetzelfde leven leiden als hier in Nederland. Waar gaan die verrassingen dan in zitten? Misschien heeft Yvon wel een leuke tijdelijke boeren Bratwurst opgehaald voor in de bus. Of misschien heeft ze voor thuis zo’n mooi Dirndle pakje meegenomen. Of wellicht heeft ze naast een nummerplaat ook ergens een nummer van een leuke Duitse boer gescoord.

Boer zoekt gun

Er schuilt blijkbaar ook nog een hele gevaarlijke kant achter Yvon Jaspers. In Denemarken is de presentatrice namelijk tijdens haar roadtrip gespot met een geweer in haar handen. ‘Met de hartelijke groeten uit Denemarken’ laat Yvon weten terwijl ze stoer de camera in kijkt. Yvon is namelijk net terug van kleiduifschieten, wat erg populair is in Denemarken. Deze nieuwe en gevaarlijk kant van Yvon is nieuw voor de meeste mensen. Maar deze stoere verschijning past geheel bij het Deense begrip van boer. In Denemarken bestaat er namelijk geen woord voor boerin. Daar heten ze gewoon ‘landmannen’. En een landman klinkt als een stoer persoon dus zal elke boer ook raak moeten schieten wil ze er een beetje bij horen!
Zij leve hoog!

Het is moeilijk voor te stellen, maar yvon Jaspers zit nog helemaal niet zo lang op social media. Ze heeft net haar eerste verjaardag gevierd online en is overrompeld met lieve en leuke berichtjes. Dat is ook niet zo gek, aangezien Yvon gewoon een topmens is. Daarbij helpt het ook wel dat ze flink showed met haar schattige en trouwe viervoeter aan haar zijde. Yvon is misschien wat onervaren, maar ze weet goed hoe ze moet scoren!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.