Yolanthe zoent vriendin op foto van grootste hoogtepunt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau laat weer van zich horen, en hoe! Ze heeft haar hoogtepunten van een jaar aan workouts op een rijtje gezet. Daarin zitten veel mooie momenten, maar vooral deze is de moeite waard…

Naast actrice spelen overdag en tv-presentatrice spelen in de avonduren, kan Yolanthe Cabau ook heel goed fitnessen. Tegenwoordig lacht ze vaak en lijkt ze van het single leven genieten na haar breuk met Wesley. Ze doet het goed op verschillende social media accounts en ook via Grazia laat ze af en toe iets los over haar leven. Het platform Cabau Lifestyle is sinds kort ook een deel van haar bestaan geworden. Dat blijkt een goudmijn aan mooie beelden te zijn!

Lees ook: Yolanthe Cabau openhartig over shockerend geheim in verborgen video

Yolanthe deelt via Cabau Lifestyle een leuke foto

Via haar fitnesskanaal deelt Yolanthe foto’s en video’s waar je je vingers bij opvreet. Vooral haar laatste bijdrage is er een om aandachtig te bestuderen. Het gaat om een aantal hoogtepunten van haar merk Cabau Lifestyle. Hierbij hoort een eigen Instagram kanaal, waarop dagelijks nieuwe workout-foto’s gepost worden. Ook trommelt ze vaak bekende vriendinnen op om met haar samen te sporten. Tijdens de sportoefeningen zie je Yolanthe op de grond liggen en aanwijzingen geven aan haar volgers. Op het einde van het filmpje is ze zelfs zo blij en voldaan van de sportsessie dat ze een van haar vriendinnen een kus geeft.

Cabau geeft ‘Giftmas’- cadeautjes weg

Het is de tijd van het geven en ontvangen van presentjes. Ook Yolanthe en haar Cabau Lifestyle zijn hierin verschrikkelijk actief. Om het goede voorbeeld te geven doet Yolanthe aan giveaways waarin ze haar producten weggeeft aan trouwe volgers. Een goed initiatief voor het vergroten van het bereik maar ook het delen van liefde in deze sombere tijden. Zo helpt ze haar fans aan een gezond lijf, en ook aan een heleboel opbeurende foto’s en video’s!

Yolanthe vertelt over haar kerstplannen

Via het platform Grazia vertelt ze over haar kerstplannen in deze moeilijke tijden. Normaal gesproken is ze veel te vinden in Los Angeles, Nederland en op Ibiza. Hier woont familie en is ze er voor haar zoontje Xess Xava. Hierover vertelt ze: “Normaal gesproken vieren wij kerst altijd samen met mijn familie. Vorig jaar lukte dat niet vanwege corona, het was onmogelijk om naar Europa te vliegen, omdat alles op slot zat. Dit jaar is er weer een kans dat ze alles dicht gaan gooien. Helaas kunnen we dat risico nu niet nemen, omdat Xess leerplichtig is en weer op tijd naar school moet hier in Los Angeles. Daarom blijven we ín Nederland” Ook dit jaar is de planning een beetje in het water gevallen. Met de aanhoudende coronamaatregelen zal ze niet overal kunnen zijn. De mooiste foto’s die Yolanthe deelt komen meestal uit Los Angeles, waar het weer zo lekker is dat ze in haar fitnesskleding over straat kan. We hopen dus stiekem dat ze de komende tijd daar zit…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?

Dilan Yesilgöz bekroont 10-jarige politieke carrière met prachtige foto van piepjong evenbeeld

Dilan Yesilgöz heeft wat te vieren. Tien jaar geleden had zij namelijk met de VVD een nieuwe fractie geïnstalleerd. Dit viert ze door ons een foto te laten zien van zichzelf, maar dan tien jaar geleden!