Yolanthe verslindt Los Angeles, Wesley borrelnootjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe is Los Angeles aan het veroveren. Want de stad der engelen kon er nog wel een extra gebruiken. Met haar zoontje is de actrice onlangs verhuisd naar het zonnige L.A. waar ze bezig is haar eigen lifestyle platform op te zetten. Het gaat dus lekker met Yolanthe, die tegenwoordig fitter is dan ooit. Ex-man Wesley aan de andere kant is iets minder fit deze dagen.

In de periode na haar scheiding kreeg Yolanthe Cabau veel onterechte trappen na in de media. Als je de roddelbladen mag geloven is Yolanthe een geldwolf die de relatie met Wesley kapot heeft gemaakt. Om van die koude reacties af te zijn verhuisde zij naar het zonnige Los Angeles waar ze het goed doet als fitness guru. Wesley is tegenwoordig bezig met het maken van zijn eigen wijn, al lijkt het er op dat hij daar vooral zelf veel van snoept.

Lees ook: Vivianne Miedema is superheld op én naast het voetbalveld

Yoga Cabau van Kasbergen

Verhuizen was voor Yolanthe niet makkelijk. Alles achter laten is best een grote verandering, die stap zet je niet zo maar. Maar ze ging niet in een hoekje zielig lopen doen. Veel trainen en meditatie hielpen haar weer goed op weg.

Yolanthe heeft hard gewerkt aan haar killerbody en dat valt goed te zien. “Soms word je wakker en denk je: vandaag ga ik gewoon in bikini de straat op.”, aldus Yolanthe.  En geef haar eens ongelijk. De vele yoga sessies hebben dus goed geholpen.

CABAU

Inmiddels heeft Yolanthe haar geluk gevonden en dat deelt ze graag. Met haar eigen lifestyle platform Cabau hoopt ze andere vrouwen te inspireren de regie weer een beetje terug te pakken. Als dat betekent dat meer vrouwen er binnenkort er uit gaan zien als Yolanthe is dat heel goed nieuws!

Wesley ‘Wijntje’ Sneijder

Met Yolanthe is het dus goed afgelopen, maar wat is er de laatste tijd toch met Wesley Sneijder aan de hand? Hij stond ooit bekend als een van de beste profvoetballers ter wereld en momenteel heeft hij meer weg van de voetbal zelf. Of zoals de topsporters het zeggen: Hij is een gewichtsklasse omhoog gegaan.

Permanente derde helft

Als je hem zo ziet dan is het wel duidelijk dat Wesley permanent gestart is aan de derde helft. Sinds zijn voetbalstop is Wesley begonnen met het maken en verkopen van zijn eigen wijn. Misschien heeft hij gewoon net iets te veel van zijn eigen voorraad gedronken. Kwaliteitscontrole noemen ze dat. Wijn daar zitten natuurlijk best wat calorieën in. En met een goed wijntje hoort natuurlijk een goed gevulde maaltijd, een lekker toastje, een Frans kaasje, een zak borrelnootjes en natuurlijk een tweede wijntje. Misschien moet Wesley toch iets vaker ChardoNEE gaan zeggen tegen de wijnfles.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wesley Sneijder (@wesleysneijder)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jackie Groenen showt bijzonder luchtkussen in zwembad

Voetbalster Jackie Groenen moest een paar weken geleden nog flink presteren, maar kan ondertussen gewoon genieten van haar luchtkussen.

Foto: Puck Moonen deelt smerig kiekje na nat avontuur

Puck Moonen heeft geen zin om te stoppen met trainen, zelfs als het weer zo gek doet. Dat is bewonderingswaardig, maar levert rare foto's op. 

Foto: Prachtige Hélène Hendriks zorgt voor verademing bij Vandaag Inside

Hélène Hendriks maakt haar volgers weer eens ontzettend gelukkig. De knappe blondine schuift aan bij de heren van Vandaag Inside.