Yolanthe Cabau zorgt voor verwarring met verbluffende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau is back met een nieuwe foto die voor veel verwarring zorgt. Zag de actrice en presentatrice er altijd al zo uit? Met deze foto zet ze haar volgers aan het twijfelen…

Yolanthe Cabau is altijd al een van de meest aantrekkelijke vrouwen van Nederland geweest. Van jongs af aan straalt ze al op verschillende podia, indrukwekkende series en gave bladen. Voor haar is dit niet nieuw; ze heeft al in tientallen videoclips gezeten en al tig tv-shows achter haar naam staan. Toch blijft ze vriend en vijand verbazen met nieuw materiaal waar je je vingers bij opvreet. Ook deze keer heeft ze weer een stel pareltjes voor je! Haar 1.3 miljoen volgers worden getrakteerd op dé snack(s) van hun leven. Al is het de vraag of ze die opvallende sproeten altijd al had? Of zijn ze voor deze shoot gewoon extra erg gemaakt?

Lees ook: Stop met zoeken, dit is de mooiste foto van Yolanthe Cabau

Verbluffende look van Yolanthe Cabau op foto Grazia

Maar over welke shoot gaat dit nou? Yolanthe is gevraagd door Grazia, een showblad en website waarin vrouwen centraal staan, om op de cover te staan van hun nieuwe uitgave. Een hele eer en een uitstekende kans voor Yolanthe om zich eens van een andere kant te laten zien. Dat doet ze zeker: we hebben haar nog niet eerder met zulke duidelijke sproeten op een foto gezien! Waar haar sproeten (als ze die al heeft) normaal gesproken verborgen zitten onder een hoop glitter en glamour, zijn ze hieronder op deze foto’s duidelijk zichtbaar en zelfs onderdeel van de make-up en outfit.

Yolanthe heeft nog meer foto’s om van te smullen

Naast een prachtige cover heeft Yolanthe nog meer foto’s om te laten zien op haar Instagram en daarbuiten. Grazia heeft namelijk naast een openhartig interview met deze prachtdame ook een reeks prachtplaatjes naar buiten gebracht. Stuk voor stuk zijn ze de moeite waard. Dat is met iemand als Yolanthe natuurlijk geen hele knappe prestatie: met zo’n dame voor je lens moet je echt je best doen om een slechte foto te maken. Die karakteristieke blik, dat Spaanse bloed – je smelt gewoon weg! Dat geeft toch even dat extraatje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grazia Nederland (@grazia_nl)

Cabau Lifestyle is haar nieuwe liefde

Naast het bijhouden van haar Instagram, poseren en al het acteerwerk heeft Yolanthe het merk Cabau Lifestyle opgericht. Op deze website draait alles om het sterker, zelfverzekerder en gezonder worden in je eigen lichaam. Met veel verschillende tips en ideeën, variërend van sportswear tot voeding, past dit uitstekend bij Yolanthe en haar topfitte uitstraling. Voor de liefhebber is Yolanthe Cabau van Kasbergen zelf ook nog op een aantal foto’s te bewonderen. Zo schittert ze op de voorgrond van de homepage.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Martika Avalon (@martika_avalon)

Yolanthe Cabau van Kasbergen straalt als nooit te voren

Eerder hadden we al geschreven over het sportleven van de fitgirl die Yolanthe is. Concluderend kunnen wij dus wel zeggen dat het een topvrouw is die nog nooit zo hard aan het stralen is als nu. Als het nu gaat om sporten, acteren, managen van businesses, het opvoeden van een kind of een mooie foto, ze tovert altijd een lach op je gezicht. En voor de meeste mannen nog wel meer…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...