Yolanthe bezorgt je onvergetelijke feestdagen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Niet alleen haar zoontje wordt in de watten gelegd tijdens de ‘California Christmas’ van Yolanthe Cabau…

Hoewel Yolanthe Cabau van Kasbergen verschrikkelijk ver weg is deze Kerst, krijgen we toch allemaal een cadeautje van haar! Yo heeft zich samen met haar zoontje Xess Xava teruggetrokken in een appartement in Los Angeles. Daar beleeft ze de meest Amerikaanse Kerst ooit. Hoe dat er uit ziet?

Lees ook: ZIEN: Yolanthe deelt een #eerlijkefoto

Yolanthe in Amerika tijdens Kerst

Yolanthe Cabau hoeft dit jaar geen groots kerstfeest. Alleen met haar zoontje in LA is genoeg. Lekker binnen blijven, kerstsokken aan en films kijken. Ze heeft aan álles gedacht: Xess Xava wordt bedolven onder cadeautjes en zoete tussendoortjes. Gelukkig heeft Yolanthe ook een klein beetje aan jou gedacht: met dit plaatje wakkert ze de haard flink aan! Zo bezorgt ze werkelijk iedereen onvergetelijke feestdagen dit jaar…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maxime Meiland krijgt enorme kritiek op deze foto zonder bovenkleding

Maxime Meiland heeft een nieuw fotootje geplaatst op haar Instagram, maar nu krijgt ze best veel kritiek op het geplaatste kiekje. 

Video: Leonie ter Braak beleeft wild avondje met vrouwelijke kandidaten Het Perfecte Plaatje

De beeldschone Leonie ter Braak heeft een nieuwe video geüpload en deze wil je absoluut gezien hebben. Ze doet namelijk heerlijk wild. 

Foto: Jade Anna ligt schaars gekleed in achtertuin

Influencer Jade Anna doet waar ze goed in is, en dat is natuurlijk volop genieten van het leven. Ze deelt een hele reeks aan verleidelijke kiekjes!