Yolanthe bezorgt je onvergetelijke feestdagen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Niet alleen haar zoontje wordt in de watten gelegd tijdens de ‘California Christmas’ van Yolanthe Cabau

Hoewel Yolanthe Cabau van Kasbergen verschrikkelijk ver weg is deze Kerst, krijgen we toch allemaal een cadeautje van haar! Yo heeft zich samen met haar zoontje Xess Xava teruggetrokken in een appartement in Los Angeles. Daar beleeft ze de meest Amerikaanse Kerst ooit. Hoe dat er uit ziet?

Lees ook: ZIEN: Yolanthe deelt een #eerlijkefoto

Yolanthe in Amerika tijdens Kerst

Yolanthe Cabau hoeft dit jaar geen groots kerstfeest. Alleen met haar zoontje in LA is genoeg. Lekker binnen blijven, kerstsokken aan en films kijken. Ze heeft aan álles gedacht: Xess Xava wordt bedolven onder cadeautjes en zoete tussendoortjes. Gelukkig heeft Yolanthe ook een klein beetje aan jou gedacht: met dit plaatje wakkert ze de haard flink aan! Zo bezorgt ze werkelijk iedereen onvergetelijke feestdagen dit jaar…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Foto: Emma Wortelboer laat zich omhoog liften in blauw topje

De beeldschone Emma Wortelboer heeft er voor gekozen om een bijzonder opvallend topje aan te trekken. En dat staat haar heel erg goed.