Yolanthe Cabau introduceert ‘de modellenrug’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ergens in een landhuis, waarvan de locatie onbekend is, poseerde Yolanthe Cabau in een stoel. Het leverde pikante foto’s op die voor ieders oog aangenaam zullen zijn. Maar naast de uiterlijke schoonheid, viel Mannenzaken nog iets anders op…

In totaal deelde Yo drie foto’s en een filmpje via Instagram. Het waren backstage beelden, geschoten van achter de camera. In een tijd waar de geruchten vertellen dat Yolanthe momenteel single is, is dit natuurlijk een goede set van haar. Want, welke vrijgezelle miljardair, die in zijn enorme keet alleen nog een vrouw mist om het mee te delen, zit niet te wachten op een mediterraanse schoonheid die beschikbaar is op de Mannenzakenmarkt?

De ‘modellenrug’

Dat gezegd hebbende: deze foto’s zijn niet alleen een mooie manier om de bloemetjes buiten te zetten. Als je eens goed kijkt naar de eerste foto, dan kun je zien dat Yolanthe zich in een dermate lastige houding weet te wringen, dat deze op geen enkele (fysiotherapeutische) manier verantwoord is.

Het is een uitermate slecht voorbeeld voor de jeugd van tegenwoordig! Naast de muis- en tennisarm, de voetbalknie en de whatsapp-nek, lijkt het erop dat Yolanthe de ‘modellenrug’ te introduceren.

Een modellenrug is een soort van aandoening die je kunt krijgen door teveel met een holle rug, onderuitgezakt op een stoel te gaan zitten. Dit is iets waar pubers over het algemeen al helemaal niet vies van zijn. Voor Yolanthe dus geen enkele reden om deze ongezonde houding te promoten. Máár, ook dat gezegd hebbende, het levert wel leuke foto’s op. Dan dan weer wel…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Geaccentueerde billenpartij

Het moge duidelijk zijn dat hoge hakken als een van de weinige dingen in dit universum de kracht heeft om de vrouwelijke derrière te accentueren, tot groot genoegen van de vele billen liefhebbers. Echter, is het óók het dragen van hoge hakken helemaal niet zo verantwoord.

Zo kan het dragen van hakken de structuur van je kuitspieren helemaal naar de filistijnen helpen en je achillespees zodanig verharden dat je daardoor je enkels minder soepel kunt bewegen. En dan hebben we het nog niet gehad over de blaren, knobbels en ingegroeide teennagels.

Misschien is deze informatie minder relevant voor de mannelijke lezer, maar het laat maar weer eens zien dat Yolanthe in ieder geval niet in de wieg is gelegd fysiotherapeut te worden. Gelukkig heeft onze Yo andere kwaliteiten…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!

Gerelateerde berichten