Yolanthe Cabau introduceert ‘de modellenrug’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ergens in een landhuis, waarvan de locatie onbekend is, poseerde Yolanthe Cabau in een stoel. Het leverde pikante foto’s op die voor ieders oog aangenaam zullen zijn. Maar naast de uiterlijke schoonheid, viel Mannenzaken nog iets anders op…

In totaal deelde Yo drie foto’s en een filmpje via Instagram. Het waren backstage beelden, geschoten van achter de camera. In een tijd waar de geruchten vertellen dat Yolanthe momenteel single is, is dit natuurlijk een goede set van haar. Want, welke vrijgezelle miljardair, die in zijn enorme keet alleen nog een vrouw mist om het mee te delen, zit niet te wachten op een mediterraanse schoonheid die beschikbaar is op de Mannenzakenmarkt?

De ‘modellenrug’

Dat gezegd hebbende: deze foto’s zijn niet alleen een mooie manier om de bloemetjes buiten te zetten. Als je eens goed kijkt naar de eerste foto, dan kun je zien dat Yolanthe zich in een dermate lastige houding weet te wringen, dat deze op geen enkele (fysiotherapeutische) manier verantwoord is.

Het is een uitermate slecht voorbeeld voor de jeugd van tegenwoordig! Naast de muis- en tennisarm, de voetbalknie en de whatsapp-nek, lijkt het erop dat Yolanthe de ‘modellenrug’ te introduceren.

Een modellenrug is een soort van aandoening die je kunt krijgen door teveel met een holle rug, onderuitgezakt op een stoel te gaan zitten. Dit is iets waar pubers over het algemeen al helemaal niet vies van zijn. Voor Yolanthe dus geen enkele reden om deze ongezonde houding te promoten. Máár, ook dat gezegd hebbende, het levert wel leuke foto’s op. Dan dan weer wel…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Geaccentueerde billenpartij

Het moge duidelijk zijn dat hoge hakken als een van de weinige dingen in dit universum de kracht heeft om de vrouwelijke derrière te accentueren, tot groot genoegen van de vele billen liefhebbers. Echter, is het óók het dragen van hoge hakken helemaal niet zo verantwoord.

Zo kan het dragen van hakken de structuur van je kuitspieren helemaal naar de filistijnen helpen en je achillespees zodanig verharden dat je daardoor je enkels minder soepel kunt bewegen. En dan hebben we het nog niet gehad over de blaren, knobbels en ingegroeide teennagels.

Misschien is deze informatie minder relevant voor de mannelijke lezer, maar het laat maar weer eens zien dat Yolanthe in ieder geval niet in de wieg is gelegd fysiotherapeut te worden. Gelukkig heeft onze Yo andere kwaliteiten…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten