Yolanthe Cabau duikt rimboe in op neppe foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe begeeft zich al een aantal dagen op de set van een of andere jungle film. Alleen ziet het er iets minder prestigieus uit dan verwacht.

Al dagenlang spendeert Yolanthe Cabau van Kasbergen haar tijd op de set van een of andere jungle film. Hoewel de eerste beelden die Yolanthe met haar volgers deelden wel tot de verbeelding spraken, zijn de beelden die ze nu naar buiten brengt toch iets minder geslaagd. De mysterieuze film waar Yolanthe aan mee werkt ziet er niet bepaald uit als een A-list film met een megabudget, maar eerder een soort derderangs schoolproductie. Het ziet er bijna uit alsof de film is opgenomen in een tropisch zwemparadijs of een attractie in de Efteling, zo nep zijn de foto’s. En dat is natuurlijk niet wat Yolanthe wilt uitstralen. Ze wil namelijk serieuzer aan de slag als actrice.

Lees ook: Video: Yolanthe en Monique Westenberg rollen over de grond in strakke outfits

Yolanthe is het lichtpuntje in duistere foto

Op de duistere foto’s die Yolanthe deelt valt nog bijzonder weinig te zien. Maar wat er te zien valt is nu niet bepaald geweldig. Yolanthe staat duidelijk op de set van een of andere B-film. En daar de de prachtige Hollandse schone natuurlijk eigenlijk gewoon te goed voor. Maar het lijkt alsof ze het tenminste naar haar zin heeft. En dat is natuurlijk ook wel heel wat waard. Yolanthe speelt over het algemeen veel in romantische films, dus om haar een keer in iets anders te zien spelen is natuurlijk heerlijk verfrissend. Op die manier krijg je tenminste een beetje mee wat Yolanthe allemaal kan qua acteren. Yolanthe is namelijk meer dan alleen maar een mooi koppie. Ze kan ook daadwerkelijk een scene dragen. Hopelijk is dit het grote doorbraak moment voor Yolanthe en mag ze in het vervolg de betere rollen op zich nemen.
Yolanthe is met haar knappe uiterlijk Amerika aan het veroveren

Dat Nederland te klein was voor Yolanthe dat was natuurlijk al wel snel bekend. De beeldschone dame ontvluchtte het koude kikkerlandje en spreiden haar vleugels. Ze landde in Los Angeles, the city of angels. En die stad was weer een engel rijker toen Yolanthe daar aankwam. sindsdien probeert Yolanthe, met vlagen van succes, aan de weg te timmeren als actrice. Soms doet ze dat in Nederlandse producties, waar ze meestal niet verder komt dan een bijrolletje hier en daar, maar in Amerika mag ze ook daadwerkelijk de hoofdrol spelen. En dat vindt Yolanthe natuurlijk enorm interessant.

Yolanthe doet nog meer behalve acteren

Behalve acteren houdt Yolanthe zich natuurlijk met nog meer bezig. Zo is ze erg druk met haar eigen fitness label ‘Cabau Lifestyle’, waar ze mensen weer terug in topconditie probeert te krijgen. Zo biedt Yolanthe gezonde voeding, supplementen, trainingen en meer aan om jou weer helemaal in vorm te krijgen. Fitness is echt een grote passie voor Yolanthe. Naast acteren dan tenminste.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...