Yolanthe Cabau deelt schokkende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op Instagram doen de posts van Yolanthe Cabau het altijd goed. Toch kan deze foto die ze geplaatst heeft als ‘schokkend’ worden ervaren..

Yolanthe Cabau is enorm trots op haar zoontje Xess Xava. Dat is regelmatig te zien op haar Instagram. Ook ditmaal speelt Xess Xava een grote rol in het plaatje, maar deze foto is net een beetje anders dan de normale kost. Meestal deelt ze namelijk foto’s van Xess Xava bij bijvoorbeeld de kerstboom of bij hen thuis. Deze keer is het een plaatje van Yolanthe met haar zoontje op het strand van Los Angeles. Je zou zelfs kunnen stellen dat deze foto als ‘schokkend’ kan worden gezien. Yolanthe geeft namelijk haar zoontje een kus op de wang, maar Xess Xava heeft een outfit aan met bliksemschichten erop. Aangezien Yolanthe duidelijk een hoop hoogspanning in haar leven heeft, is het misschien ook voor haar slim om eens op zoek te gaan naar een geschikt stopcontact!

Veilig schakelen met het juiste stopcontact

Het ene moment staat ze aan het roer van haar eigen fitnessmerk, vervolgens straalt ze op een filmset en daarnaast is ze ook nog eens een betrokken moeder. We zouden allemaal wel zo soepel willen kunnen schakelen als Yolanthe. Dat kan, maar wel op je eigen manier; met de juiste schakelaars en veilige stopcontacten! Dankzij Schneider Electric kan je je elektra met een gerust hart aanzetten. Niet onbelangrijk: het ziet er nog stijlvol uit ook! Met een stopcontact op de juiste plek voorkom je dat je tuin, woonkamer of studeerkamer een warboel van kabels wordt. Opgeruimd staat netjes, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onveilige situaties. Als je een beetje handig bent leg je zelfs zó een nieuw stroompunt aan in en rondom je huis!

Balen als een stekker

Nu Yolanthes leven op twee verschillende continenten afspeelt, zal ze ongetwijfeld zelf ook soms balen als een stekker. Al haar Nederlandse apparaten passen namelijk niet op Amerikaanse stopcontacten! Zou ze altijd een koffer vol universele stekkers meenemen als ze weer voor een paar maanden de Atlantische oceaan oversteekt? Wie wel eens in de Verenigde Staten is geweest zal zich er vast al eens aan geërgerd hebben, die uitheemse stopcontacten. Wat dat betreft is het altijd weer fijn om terug in Nederland te zijn; die vertrouwde stekkers in hun bijbehorende stopcontacten stoppen voelt als thuiskomen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...