Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto’s online staan. Maar haar nieuwste foto spant de kroon. 

De knappe actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen is een van de leukste vrouwen op Instagram. En dat heeft voor een deel natuurlijk te maken met alle spannende foto’s die de actrice daar plaatst. Op Instagram kan Yolanthe al haar verleidelijke outfits testen of ze wel in de smaak vallen. Zo staat ze nooit voor aap. Niet dat Yolanthe zich ooit zorgen heeft hoeven te maken. De prachtige brunette heeft tot nu toe nog nooit een slechte foto geplaatst. En dat is wel bijzonder. Haar nieuwste foto is wel een hele bijzondere. De schitterende foto laat Yolanthe zien in een doorschijnend jurkje. En dat staat de actrice natuurlijk geweldig. Oordeel zelf!

Lees ook: Beeldschone Yolanthe Cabau maakt volgers gek met heerlijke foto
Yolanthe ziet er buitengewoon goed uit op nieuwe foto

In haar nieuwe doorschijnende jurkje ziet Yolanthe er natuurlijk weer buitengewoon goed uit. De prachtige actrice met de lange bruine haren heeft een fantastisch . En in een doorschijnende stof valt dat alleen nog maar meer op. Je kan dus goed zien wat het resultaat is van al dat sporten en de gezonde levensstijl die Yolanthe erop na houdt. Als je Yolanthe vergelijkt met andere Nederlandse actrices dan laat ze de meeste echt wel ver achter zich. Of dat in zijn geheel komt door al dat harde werk dat Yolanthe in zichzelf stopt of dat een deel ook gewoon haar goede genen zijn, dat wordt even in het midden gelaten. Wel is duidelijk dat Yolanthe en een verleidelijk jurkje een hele goede combinatie is.

Yolanthe en haar grote hoed

Ook bij Yolanthe is het duidelijk warm weer. En daarom heeft ze haar grootste hoed opgezet, zodat ze minder last heeft van de warme zon. Alleen kan je daardoor wel minder van Yolanthe zien. Gelukkig gaat de knappe actrice zo zitten, dat je in deze houding genoeg van haar prachtige te zien krijgt. Yolanthe die denkt wel aan al haar lieve volgers. Ze draait zich precies goed voor de camera.

Yolanthe houdt van zwart-wit foto’s

Als er iets is waar de knappe brunette van houdt dan zijn het wel artistieke zwart-wit foto’s. Yolanthe vindt zichzelf er daar het mooiste op uit zien. En dat ze er goed uit ziet op al haar zwart-wit foto’s dat staat vast. Maar of dat door de foto komt of omdat Yolanthe gewoon een ontzettende verleidelijke en knappe vrouw is die sowieso goed eruit ziet op foto’s, dat blijft een mysterie. Waarschijnlijk is het tweede het geval. In ieder geval deelt Yolanthe de foto’s graag met haar volgers, zodat zij ook wat hebben te genieten op hun saaie en warme dag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!