YES: Robin Martens keert terug in GTST!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Robin Martens maakt wéér een Goede Tijden, Slechte Tijden-comeback als ‘Rikki!’ De vraag is hoe lang ze deze keer blijft hangen…

Robin Martens richt zich tegenwoordig meer op haar zangcarrière, maar tijd voor een GTST-comeback heeft ze gelukkig nog wel! De actrice, die zeven jaar lang de rol van Rikki vertolkte, keert terug in Goede Tijden, Slechte Tijden voor de bruiloft van haar soapvader Rik.

Lees ook: Robin Martens onthult GTST-geheimen

Robin Martens weer even Rikki in GTST

Soap-bruiloften zijn altijd een beetje komisch. Zo’n kerk moet er toch een beetje gevuld zijn, dus staan er vaak totaal onbekende figuranten in de achtergrond. Om dat tafereeltje te voorkomen, zullen er bij de bruiloft van GTST-veteraan Rik wél dierbaren aanwezig zijn. Riks dochter Rikki, gespeeld door Robin Martens, mag natuurlijk niet ontbreken op deze zoveelste belangrijkste dag van zijn leven.

Hoe lang blijft Robin Martens in Meerdijk?

Robin Martens keerde in 2019 ook al eens tijdelijk terug in Meerdijk. Toen ging het helaas om een bliksembezoekje. Hopelijk blijft haar personage Rikki nu iets langer plakken! Vanaf 30 november zal ze weer te zien zijn in GTST.

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.