YES: Robin Martens keert terug in GTST!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Robin Martens maakt wéér een Goede Tijden, Slechte Tijden-comeback als ‘Rikki!’ De vraag is hoe lang ze deze keer blijft hangen…

Robin Martens richt zich tegenwoordig meer op haar zangcarrière, maar tijd voor een GTST-comeback heeft ze gelukkig nog wel! De actrice, die zeven jaar lang de rol van Rikki vertolkte, keert terug in Goede Tijden, Slechte Tijden voor de bruiloft van haar soapvader Rik.

Lees ook: Robin Martens onthult GTST-geheimen

Robin Martens weer even Rikki in GTST

Soap-bruiloften zijn altijd een beetje komisch. Zo’n kerk moet er toch een beetje gevuld zijn, dus staan er vaak totaal onbekende figuranten in de achtergrond. Om dat tafereeltje te voorkomen, zullen er bij de bruiloft van GTST-veteraan Rik wél dierbaren aanwezig zijn. Riks dochter Rikki, gespeeld door Robin Martens, mag natuurlijk niet ontbreken op deze zoveelste belangrijkste dag van zijn leven.

Hoe lang blijft Robin Martens in Meerdijk?

Robin Martens keerde in 2019 ook al eens tijdelijk terug in Meerdijk. Toen ging het helaas om een bliksembezoekje. Hopelijk blijft haar personage Rikki nu iets langer plakken! Vanaf 30 november zal ze weer te zien zijn in GTST.

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten