YES: Robin Martens keert terug in GTST!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Robin Martens maakt wéér een Goede Tijden, Slechte Tijden-comeback als ‘Rikki!’ De vraag is hoe lang ze deze keer blijft hangen…

Robin Martens richt zich tegenwoordig meer op haar zangcarrière, maar tijd voor een GTST-comeback heeft ze gelukkig nog wel! De actrice, die zeven jaar lang de rol van Rikki vertolkte, keert terug in Goede Tijden, Slechte Tijden voor de bruiloft van haar soapvader Rik.

Lees ook: Robin Martens onthult GTST-geheimen

Robin Martens weer even Rikki in GTST

Soap-bruiloften zijn altijd een beetje komisch. Zo’n kerk moet er toch een beetje gevuld zijn, dus staan er vaak totaal onbekende figuranten in de achtergrond. Om dat tafereeltje te voorkomen, zullen er bij de bruiloft van GTST-veteraan Rik wél dierbaren aanwezig zijn. Riks dochter Rikki, gespeeld door Robin Martens, mag natuurlijk niet ontbreken op deze zoveelste belangrijkste dag van zijn leven.

Hoe lang blijft Robin Martens in Meerdijk?

Robin Martens keerde in 2019 ook al eens tijdelijk terug in Meerdijk. Toen ging het helaas om een bliksembezoekje. Hopelijk blijft haar personage Rikki nu iets langer plakken! Vanaf 30 november zal ze weer te zien zijn in GTST.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat alles zien; Jake Paul houdt poes vast

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen flink aan het genieten. Dit laat Jutta dan ook duidelijk zien met een foto van zichzelf in een prachtige strak zittende jurk, waardoor je alles van Jutta ziet! Jake post zelf ook een foto waarbij hij een grote poes vasthoudt.

Video: Maxime Meiland en zus Montana trainen zich suf voor opnames Chateau Meiland VIPS

Voor de opnames van Chateau Meiland VIPS trainen Maxime Meiland en Montana zich helemaal kapot!

Video: Roxy Dekker blameert zich bij Jeugdjournaal: “Draai eens met die bil”

Roxy Dekker brengt zichzelf een beetje te schande met de tekst van haar nieuwe nummer. Zou ze wel weten dat ze bij het jeugdjournaal is?!