YES: Robin Martens keert terug in GTST!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Robin Martens maakt wéér een Goede Tijden, Slechte Tijden-comeback als ‘Rikki!’ De vraag is hoe lang ze deze keer blijft hangen…

Robin Martens richt zich tegenwoordig meer op haar zangcarrière, maar tijd voor een GTST-comeback heeft ze gelukkig nog wel! De actrice, die zeven jaar lang de rol van Rikki vertolkte, keert terug in Goede Tijden, Slechte Tijden voor de bruiloft van haar soapvader Rik.

Lees ook: Robin Martens onthult GTST-geheimen

Robin Martens weer even Rikki in GTST

Soap-bruiloften zijn altijd een beetje komisch. Zo’n kerk moet er toch een beetje gevuld zijn, dus staan er vaak totaal onbekende figuranten in de achtergrond. Om dat tafereeltje te voorkomen, zullen er bij de bruiloft van GTST-veteraan Rik wél dierbaren aanwezig zijn. Riks dochter Rikki, gespeeld door Robin Martens, mag natuurlijk niet ontbreken op deze zoveelste belangrijkste dag van zijn leven.

Hoe lang blijft Robin Martens in Meerdijk?

Robin Martens keerde in 2019 ook al eens tijdelijk terug in Meerdijk. Toen ging het helaas om een bliksembezoekje. Hopelijk blijft haar personage Rikki nu iets langer plakken! Vanaf 30 november zal ze weer te zien zijn in GTST.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.