YES: Robin Martens keert terug in GTST!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Robin Martens maakt wéér een Goede Tijden, Slechte Tijden-comeback als ‘Rikki!’ De vraag is hoe lang ze deze keer blijft hangen…

Robin Martens richt zich tegenwoordig meer op haar zangcarrière, maar tijd voor een GTST-comeback heeft ze gelukkig nog wel! De actrice, die zeven jaar lang de rol van Rikki vertolkte, keert terug in Goede Tijden, Slechte Tijden voor de bruiloft van haar soapvader Rik.

Lees ook: Robin Martens onthult GTST-geheimen

Robin Martens weer even Rikki in GTST

Soap-bruiloften zijn altijd een beetje komisch. Zo’n kerk moet er toch een beetje gevuld zijn, dus staan er vaak totaal onbekende figuranten in de achtergrond. Om dat tafereeltje te voorkomen, zullen er bij de bruiloft van GTST-veteraan Rik wél dierbaren aanwezig zijn. Riks dochter Rikki, gespeeld door Robin Martens, mag natuurlijk niet ontbreken op deze zoveelste belangrijkste dag van zijn leven.

Hoe lang blijft Robin Martens in Meerdijk?

Robin Martens keerde in 2019 ook al eens tijdelijk terug in Meerdijk. Toen ging het helaas om een bliksembezoekje. Hopelijk blijft haar personage Rikki nu iets langer plakken! Vanaf 30 november zal ze weer te zien zijn in GTST.

Laatste nieuws

Foto: Hijgende Bridget Maasland bereikt hoogtepunt tijdens vakantie

Bridget Maasland heeft op haar vakantie in Denemarken een klein beetje last van hoogtevrees. Maar gelukkig maakt Estevana Polman de reis goed. 

Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Dionne Stax weet zichzelf goed voor schut te zetten achter de schermen bij Aria. Gelukkig kan ze er zelf nog om lachen.

Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

De prachtige Romy Monteiro moest helaas haar eerste Amsterdamse Pride missen vanwege deze betoverende galajurk. 

Gerelateerde berichten