Wow! Sylvie Meis ritst jasje helemaal open na zweterige workout

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Niet iedereen heeft de luxe om er zo uit te zien als Sylvie Meis. Zelf werkt ze er ook hard voor en af en toe deelt ze wat kiekjes voor motivatie. Deze keer ritst ze haar jasje helemaal open!

Je kent haar vast wel; Sylvie Meis. Het is die prachtige blonde ex van voetballer Rafael van der Vaart. Intussen is ze alweer een paar jaar gelukkig getrouwd met Niclas Castello. Je zou het niet zeggen, maar Sylvie is de allerjongste niet meer. Toch ziet ze er nog geen dag ouder uit dan 30. Haar geheimpje daarachter? Dat deelt ze op haar Instagram verhaal.

Sylvie Meis maakt verleidelijke foto in lift

Sylvie Meis is nou echt zo’n vrouw waar je uren naar zou kunnen staren zonder verveeld te raken. Deze oogverblindende blondine heeft het helemaal gemaakt voor zichzelf. Ze is zelfs over de grens bekend. In Duitsland voelt Sylvie Meis zich helemaal thuis! Onlangs mocht ze weer naar een event van een bekend merk. Deze keer gaat het om het wereldwijd bekendste hyaluronzuurfiller merk Juvenderm. Daar wil Sylvie er natuurlijk prachtig voor uitzien en dus gaat ze aan de slag. Het eerste wat ze doet is een bezoekje aan de sportschool. Nou zal je misschien wel denken… sportschool? Dat heeft Sylvie toch niet nodig!”, maar zo’n prachtig onderhoudt zichzelf natuurlijk niet. In de sportschool draagt ze een superstrakke legging en een dichtgeritst jasje. Dat kan lekker warm worden als je een workout aan het doen bent. Wanneer ze klaar is en de lift in stapt, voelt ze zich vrij om haar jasje lekker open te ritsen. Na haar flink sportieve activiteit vindt ze haar er geweldig uitzien en dus pakt ze haar telefoon erbij om een videootje te maken. met haar opengeritste jasje komt haar voorgevel ineens erg aanwezig in beeld. Daar horen we gelukkig niemand over klagen. Ga zo door, Sylvie!

Sylvie Meis verleidt volgers met ondeugende foto’s

Zoals je hierboven al kon lezen, was Sylvie uitgenodigd bij een event van een bekend merk. Het ging deze keer om hyaluronzuurfiller merk Juvenderm. Dat is dus spul waarmee ze je gezicht behandelen om zo het volume in je gezicht weer een beetje terug te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan het wegwerken van wallen, jukbeenderen weer omhoog krijgen en de rimpeltjes bij je ogen laten verdwijnen. Veel vrouwen zijn hierin geïnteresseerd en zo dus ook Sylvie. Of ze het zelf ook gebruikt, weten we niet, maar ze staat wel regelmatig model voor het merk op hun Instagram. Kort geleden was er dus een event, een gala om precies te zijn, waar Sylvie mocht zijn en spreken. Daarvoor was ze al even naar de sportschool gegaan en ze ziet er geweldig uit, maar haar outfit maakt alles nóg beter. Ze laat een aantal foto’s van zich maken voor het event begint en… wauw! Ze draagt een rode jurk met afgezakte mouwtjes en een hele diepe hals. Daarnaast zit er ook nog eens een enorme scheur in de jurk bij haar been. Dit is toch echt de winnende look!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!