Wow! Roxeanne Hazes laat flinke rondingen zien in strakste jurk ooit!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Roxeanne Hazes maakt haar volgers helemaal wild met een paar kiekjes in een mega strakke en prachtige jurk.

Roxeanne Hazes geeft kusje aan volgers in mega strakke jurk

De dochter van André Hazes en de zus van André Hazes Jr., Roxeanne Hazes, is een prachtige verschijning. Naast een geweldig mooi uiterlijk, heeft de zangeres een goed hart en een stem als een engel. Deze vrouw kan zingen! Dat komt dan ook vast niet als een verassing, aangezien ze vaak genoeg in uitverkochte zalen mag optreden. De zangeres is dit jaar uitgenodigd voor het MAX Kerstconcert op 25 december, oftewel: eerste kerstdag. Dat viert ze met een foto van haar in een heerlijke jurk waar zij én haar volgers intens van genieten. De jurk zit geweldig strak om haar lijf gebonden en laat zo alle rondingen precies goed zien. Op de eerste foto buigt Roxeanne naar voren en geeft ze de camera een lief kusje. In de reacties gaan de mensen helemaal los over de geweldige look van de zangeres. Ook Nikkie de Jager, oftewel: Nikkie Tutorials, schreeuwt het uit van verbazing: “KAPPEN NOU… ZO MOOI”. Het valt ook op dat Nielson als enige man tussen de BN’er-reacties bezwijkt voor deze beeldschone vrouw. Hij reageert met enkel een smiley met hartjesogen, maar lijkt volledig te zwijmelen. Anders wij wel hoor, Nielson!
Roxeanne Hazes kondigt date aan met prachtige vrouw

Wie had dat gedacht; Roxeanne Hazes op date met een vrouw. Wij niet hoor. Tóch is het écht zo. De prachtige zangeres plaatst een geweldig mooie foto van haar samen met een beeldschone vriendin die ze strak tegen zich aan heeft getrokken. Beide dames dragen een mooi, zwart jurkje. Die van Roxeanne is zelfs aan de zijkant helemaal open gescheurd waardoor je haar prachtige benen goed kunt zien. De date is helaas geen romantische date, maar gewoon een leuk afspraakje tussen vriendinnen. Roxeanne is namelijk al jaren ontzettend gelukkig met haar lieve vriend, Erik Zwennes. Ondanks het ontbreken van romantiek, willen we toch heel graag meer van dit soort foto’s zien, Roxeanne! Deze zangeres weet iedereen helemaal gek te maken!
Roxeanne Hazes juicht zoenende dames toe

Dat de zangeres vaak op het podium staat is niet te missen. Regelmatig verschijnen er allerlei foto’s van verschillende concerten op haar Instagram pagina. Soms is het één foto, soms is het een heel fotodagboek. Een tijdje geleden plaatste ze wederom zo’n fotodagboek op haar sociale media. Deze keer was het van haar concert in Doornroosje in Nijmegen. Op de tweede slide valt je oog direct op de bovenste foto. Op de voorgrond staan namelijk twee dames immens heftig met elkaar te zoenen terwijl Roxeanne op de achtergrond ze hard lijkt toe te juichen. Het lijkt er haast op alsof één van de twee de ander ten huwelijk heeft gevraagd. De liefde spat er in ieder geval flink vanaf!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.