Wow! Roxeanne Hazes laat flinke rondingen zien in strakste jurk ooit!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Roxeanne Hazes maakt haar volgers helemaal wild met een paar kiekjes in een mega strakke en prachtige jurk.

Roxeanne Hazes geeft kusje aan volgers in mega strakke jurk

De dochter van André Hazes en de zus van André Hazes Jr., Roxeanne Hazes, is een prachtige verschijning. Naast een geweldig mooi uiterlijk, heeft de zangeres een goed hart en een stem als een engel. Deze vrouw kan zingen! Dat komt dan ook vast niet als een verassing, aangezien ze vaak genoeg in uitverkochte zalen mag optreden. De zangeres is dit jaar uitgenodigd voor het MAX Kerstconcert op 25 december, oftewel: eerste kerstdag. Dat viert ze met een foto van haar in een heerlijke jurk waar zij én haar volgers intens van genieten. De jurk zit geweldig strak om haar lijf gebonden en laat zo alle rondingen precies goed zien. Op de eerste foto buigt Roxeanne naar voren en geeft ze de camera een lief kusje. In de reacties gaan de mensen helemaal los over de geweldige look van de zangeres. Ook Nikkie de Jager, oftewel: Nikkie Tutorials, schreeuwt het uit van verbazing: “KAPPEN NOU… ZO MOOI”. Het valt ook op dat Nielson als enige man tussen de BN’er-reacties bezwijkt voor deze beeldschone vrouw. Hij reageert met enkel een smiley met hartjesogen, maar lijkt volledig te zwijmelen. Anders wij wel hoor, Nielson!
Roxeanne Hazes kondigt date aan met prachtige vrouw

Wie had dat gedacht; Roxeanne Hazes op date met een vrouw. Wij niet hoor. Tóch is het écht zo. De prachtige zangeres plaatst een geweldig mooie foto van haar samen met een beeldschone vriendin die ze strak tegen zich aan heeft getrokken. Beide dames dragen een mooi, zwart jurkje. Die van Roxeanne is zelfs aan de zijkant helemaal open gescheurd waardoor je haar prachtige benen goed kunt zien. De date is helaas geen romantische date, maar gewoon een leuk afspraakje tussen vriendinnen. Roxeanne is namelijk al jaren ontzettend gelukkig met haar lieve vriend, Erik Zwennes. Ondanks het ontbreken van romantiek, willen we toch heel graag meer van dit soort foto’s zien, Roxeanne! Deze zangeres weet iedereen helemaal gek te maken!
Roxeanne Hazes juicht zoenende dames toe

Dat de zangeres vaak op het podium staat is niet te missen. Regelmatig verschijnen er allerlei foto’s van verschillende concerten op haar Instagram pagina. Soms is het één foto, soms is het een heel fotodagboek. Een tijdje geleden plaatste ze wederom zo’n fotodagboek op haar sociale media. Deze keer was het van haar concert in Doornroosje in Nijmegen. Op de tweede slide valt je oog direct op de bovenste foto. Op de voorgrond staan namelijk twee dames immens heftig met elkaar te zoenen terwijl Roxeanne op de achtergrond ze hard lijkt toe te juichen. Het lijkt er haast op alsof één van de twee de ander ten huwelijk heeft gevraagd. De liefde spat er in ieder geval flink vanaf!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.