Maan de Steenwinkel ziet er elke week anders uit!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kan iemand de haarverf van Maan de Steenwinkel afpakken? De zangeres verandert haar look elke week! Ook deze keer herken je haar nauwelijks terug…

Rustig aan, Maan! Maan de Steenwinkel verandert zó vaak van look, dat je het nauwelijks bij kan houden. Het antwoord op de vraag: ‘wie is die vreemde dame op mijn Instagram-tijdlijn met dat vers geverfd haar?’ is standaard Maan de Steenwinkel

Lees ook: Herken jij Maan de Steenwinkel nog terug?

Maan de Steenwinkel heeft wéér nieuw kapsel

Help! Maan de Steenwinkel is verslaafd! Gelukkig niet aan gevaarlijke substanties, maar ‘slechts’ aan haarverf. Dat kan soms ook voor probleempjes zorgen: we herkennen de zangeres namelijk steeds niet terug op nieuwe foto’s. Dat de kappers hun deuren weer hebben moeten sluiten, lijkt voor Maan niks uit te maken. Ze was al iets blonder dan normaal, maar deze week is ze voor heel blond gegaan. Voor een vrouw die normaal donker is, is deze nieuwe look echt even wennen. Wat vind jij ervan?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?