Maan de Steenwinkel ziet er elke week anders uit!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kan iemand de haarverf van Maan de Steenwinkel afpakken? De zangeres verandert haar look elke week! Ook deze keer herken je haar nauwelijks terug…

Rustig aan, Maan! Maan de Steenwinkel verandert zó vaak van look, dat je het nauwelijks bij kan houden. Het antwoord op de vraag: ‘wie is die vreemde dame op mijn Instagram-tijdlijn met dat vers geverfd haar?’ is standaard Maan de Steenwinkel

Lees ook: Herken jij Maan de Steenwinkel nog terug?

Maan de Steenwinkel heeft wéér nieuw kapsel

Help! Maan de Steenwinkel is verslaafd! Gelukkig niet aan gevaarlijke substanties, maar ‘slechts’ aan haarverf. Dat kan soms ook voor probleempjes zorgen: we herkennen de zangeres namelijk steeds niet terug op nieuwe foto’s. Dat de kappers hun deuren weer hebben moeten sluiten, lijkt voor Maan niks uit te maken. Ze was al iets blonder dan normaal, maar deze week is ze voor heel blond gegaan. Voor een vrouw die normaal donker is, is deze nieuwe look echt even wennen. Wat vind jij ervan?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is in de war na surf-filmpje van Johan Derksen

Hélène Hendriks is flink in de war na een mysterieus filmpje op de twitter pagina van Vandaag Inside. Wat is er toch aan de hand?

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.