Maan de Steenwinkel ziet er elke week anders uit!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kan iemand de haarverf van Maan de Steenwinkel afpakken? De zangeres verandert haar look elke week! Ook deze keer herken je haar nauwelijks terug…

Rustig aan, Maan! Maan de Steenwinkel verandert zó vaak van look, dat je het nauwelijks bij kan houden. Het antwoord op de vraag: ‘wie is die vreemde dame op mijn Instagram-tijdlijn met dat vers geverfd haar?’ is standaard Maan de Steenwinkel

Lees ook: Herken jij Maan de Steenwinkel nog terug?

Maan de Steenwinkel heeft wéér nieuw kapsel

Help! Maan de Steenwinkel is verslaafd! Gelukkig niet aan gevaarlijke substanties, maar ‘slechts’ aan haarverf. Dat kan soms ook voor probleempjes zorgen: we herkennen de zangeres namelijk steeds niet terug op nieuwe foto’s. Dat de kappers hun deuren weer hebben moeten sluiten, lijkt voor Maan niks uit te maken. Ze was al iets blonder dan normaal, maar deze week is ze voor heel blond gegaan. Voor een vrouw die normaal donker is, is deze nieuwe look echt even wennen. Wat vind jij ervan?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!