Wow: Lieke Martens en Jackie Groenen poseren samen in piepklein topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens en Jackie Groenen lijken naast voetbalsters nu ook modellen te zijn! Ze zien er heerlijk uit in deze korte topjes…

Lieke Martens en Jackie Groenen lijken naast twee uiterst succesvolle voetbalsters nu ook door te breken als modellen! We zien de twee via Instagram poseren in een stel piepkleine topjes, en dat ziet er behoorlijk professioneel uit. Samen met een groep andere dames gaat deze fotoshoot nog wel even door..

Lieke Martens speelt model met Jackie Groenen

Lieke Martens en Jackie Groenen kunnen zich naast het veld prima redden als model! De twee topspeelsters van Paris Saint-German blijven natuurlijk professioneel voetbalsters, maar je kunt als kijker natuurlijk niet ontkennen dat Jackie en Lieke ook zéér fotogeniek zijn! Om de lancering van het vierde shirt van het damesteam van PSG, hielden de voetbalsters een fotoshoot. Het werd een voor voetbalbegrippen vrij shoot; er gingen hier en daar flink wat ritsjes open! Op de foto’s zien we als eerst een kiekje van een stel dames van het team. Lieke en Jackie staan er samen op, met nog vier andere dames. De vier andere voetbalsters lijken het nog vrij sober te houden, maar Jackie en Lieke gaan helemaal los! We zien de twee Nederlanders in een piepklein topje, dat we stiekem zien onder hen openhangende PSG-vestje. Vervolgens krijgt iedere speelster nog een foto alleen. Ook hier hadden de Nederlandse dames een heel ander idee dan de rest, aangezien Lieke en Jackie het wederom lekker aanpakken.

Lees ook: Foto: Lieke Martens gooit haar been hoog in de lucht

Schaars geklede Jackie Groenen deelt natte lik uit

Het Instagram-account van de het damesteam van PSG deelde dus de lekkere kiekjes van Jackie en Lieke, maar nu lijken de twee zelf ook nog een stuk exclusievere kiekjes voor ons in petto te hebben, die ze besluiten te delen via hun privé Instagram. Jackie deelt namelijk een uiterst verleidelijke foto, in nog steeds dezelfde outfit. Volledig PSG-style, open jasje en eronder een piepklein topje. Echter lijkt het meest verleidelijke aan deze foto nog wel dat de blondine een flink natte lik richting de camera uitdeelt. Jackie Groenen steekt innig haar tong uit, terwijl ze in de lach schiet. Ook Lieke lijkt nog wat andere foto’s te hebben, die ze graag deelt. Wederom dezelfde PSG-outfit als Jackie, maar een nét wat andere pose. Lieke besloot namelijk verleidelijk over de balkonreling te leunen, waardoor haar vestje nét iets opener begint te hangen. De dames weten precies wat ze doen om hun volgers zo goed mogelijk te verleiden, en het lijkt ze buitengewoon goed te lukken. Wanneer zien we meer van dit soort model-achtige kiekjes van de twee voetbalsters?

Lees ook: Foto: Jackie Groenen showt bijzonder luchtkussen in zwembad

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!