Wow: Leonie ter Braak deelt spannende foto uit modellentijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leonie ter Braak kennen we tegenwoordig vooral als actrice en presentatrice. Vroeger was de jonge Leonie echter met hele andere, spannende dingen bezig. Deze foto is daar het bewijs van…

Leonie ter Braak heeft overal wel iets gedaan. Of het nou gaat om presenteren of acteren, maar poseren? Voor dat laatste moet je haar goed kennen of diep graven in haar verleden. Wanneer je dit doet vind je van alles. Bijvoorbeeld oude kinderfoto’s uit haar privé leven. Maar ook oeroude, spannende foto’s uit de tijd waarin de jonge Leonie niet super serieuze rollen aannam, maar gewoon languit ging liggen voor de lens. Hierna hoefde ze enkel nog een spannende blik tevoorschijn te toveren en voor ze het wist was de foto gemaakt en was de buit binnen. Tegenwoordig is ze langer bezig met presentatieklussen, maar Leonie kijkt zelf ook nog af en toe terug naar een meer simpele tijd. En als ze dan toch bezig is, haalt ze ook kinderfoto’s tevoorschijn. Een tijd waarin ze het al helemaal niet druk had.

Leonie ter Braak doet HLF8 en meer

Tegenwoordig zien we het inmiddels 41-jarige ex-model bijvoorbeeld bij HLF8 als invaller, en natuurlijk presenteert ze erop los bij Shownieuws. Beide klussen gaan haar prima af. Bij Shownieuws zelfs zo goed dat haar contract keer op keer wordt verlengd en ze weer een jaartje de kijker mag verblijden met het vrolijke en minder vrolijke nieuws uit de showbizz. Ook schuift ze nog steeds af en toe aan als tafeldame bij Vandaag Inside, nóg een talkshow die onder de SBS-vlag gemaakt wordt. Mocht ze daarnaast nóg een bijbaantje willen, kan ze ook prima haar modellencarrière weer nieuw leven inblazen. Als het aan haar volgers ligt, moet Leonie dat sowieso doen. Zij zijn vol lof over de inmiddels antieke foto’s.

leonie oude foto

Leonie ter Braak zit in spanning

Toch zijn al haar bezigheden niet genoeg. Want ook na werk, op haar eigen Instagram, blijft ze gewoon lekker bezig met zelfpromotie en ook daar speelt ze natuurlijk af en toe de rol van amateur model. Dat bestaan weer herleven, ziet ze dus blijkbaar wel zitten. Vooral nu HLF8 vaak zat kan rekenen op de trouwe diensten van Hélène Hendriks, zoekt Leonie weer een nieuwe bijbaan. Naar spannende modellen is nog steeds erg veel vraag gelukkig. Vooral eentje die al bekend is.

Huidige versie Leonie denkt en doet van alles

We moeten ook gelijk toegeven: ze ziet er nog steeds erg mooi uit. Zo mooi zelfs dat de oude Leonie van vroeger op de foto en haar versie nu weinig verschil vertonen. Zowel haar kinderfoto als haar spannende modellen foto lijken enkel oeroud door de verkleuring en het oude tintje. Maar een goede poetsbeurt zou dat op moeten lossen. De presentatrice heeft dat laatste gelukkig niet nodig. Enkel een opfriscursus poseren en een spannende outfit zou voldoende moeten zijn om haar weer als model aan het werk te krijgen. Net als vroeger.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.