Wow! Katja Schuurman deelt foto zonder kleren om nieuwe volgers te strikken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman heeft besloten om een experiment uit te voeren op haar sociale media en het werkt nog beter dan ze had kunnen dromen…

Katja Schuurman plaatst immens intieme foto voor aandacht

Het is geen geheim dat Katja Schuurman een prachtige vrouw is. Daar kan geen mens omheen. Met haar volle krullen, haar beeldschone gezichtje en haar heerlijke lijf kan niemand haar weerstaan. Tenminste… Dat zou je denken, toch? Katje blijkt toch wat ontevreden over de opkomst die ze krijgt op haar Instagram. Ze plaatst een foto waarbij ze laat weten dat haar aantal volgers al een tijdje blijft steken op een bepaald getal. Doormiddel van de geplaatste foto wil ze uitproberen of ze haar volgers zo omhoog kan krijgen. Het is dan ook een foto waarbij ze helemaal niks aanheeft. Ze ligt kletsnat in het water en kijkt ontzettend ondeugend de camera in. Dit is absoluut een experiment met een positieve uitkomst. Fawry, host van Rumag had al opgemerkt dat er een stijgende lijn zat in de volgers van Katja. Voorheen stond het getal op 467 duizend, maar was al gegroeid naar 468. Intussen zien wij dat het account van Katja Schuurman al 475 duizend volgers heeft. Dat betekent dus dat ze met haar foto al minimaal 8 duizend nieuwe volgers erbij heeft gekregen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja Schuurman krijgt ontzettend veel kritiek op verleidelijke foto

De bovenstaande foto heeft duidelijk zijn werk gedaan. Het aantal volgers van Katja is met een rotvaart omhoog geschoten van 467 duizend ging ze naar 475 duizend in slechts twee dagen. Dat móet haast wel een record zijn. In de reacties zijn heel veel positieve en dorstige dingen te lezen van (nieuwe) volgers. Tóch zijn niet alle reacties even leuk om te lezen en krijgt Katja ook heel veel commentaar op haar foto. In het bijschrift heeft ze gezet: “Mijn aantal volgers blijft al een poosje zo steken, dus bij wijze van sociaal experiment; benieuwd of dit helpt.”, maar weinig mensen snappen dat het Katja helemaal niet om de volgers gaat. Overal zijn reacties te lezen van mensen die Katja juist ontvolgen vanwege haar honger naar aandacht. Veel kritiek op zo’n prachtige foto dus. Als je het de nieuwe volgers van de actrice vraagt, mogen er vast wel meer foto’s als deze komen. Ook wij kunnen hier intens van genieten, Katja. Ga zo door!

Katja Schuurman

Katja Schuurman doet gevaarlijke stunts met dochter

De geweldig mooie Katja Schuurman is, naast super getalenteerde actrice, zangeres én presentatrice, óók nog eens een sterke moeder. Ze heeft twee heerlijke kids waar ze ontzettend blij mee is en heel veel van houdt. Tóch kan Katja af en toe lekker lomp doen met haar kinderen en voor buitenstaanders kan dat er soms wat gevaarlijk uitzien. De video die de actrice recentelijk op haar Instagram plaatste is daar een voorbeeld van. Met haar dochter in de kinderwagen, doet ze lekker gek. Gelukkig weten we zeker dat Katja zoveel van haar kids houdt, dat ze nooit iets zal doen waarbij ze in gevaar zijn. Deze video is puur geluk en plezier!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?